Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη για την καταγραφή του βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα κατά του Στέφανου Κασσελάκη, προανήγγειλε ο περιφερειάχης Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης. Ειδικότερα, ο κ. Μουτζούρης περνά στην αντεπίθεση, μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε για τα ακραία ομοφοβικά σχόλια κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μουτζούρης λέει ότι το βίντεο προέρχεται «από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι)». Μάλιστα, υποστηρίζει ότι το βίντεο διέρρευσε σκόπιμα για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους.

Για το περιεχόμενο του βίντεο, περιορίζεται να πει ότι για τον ίδιο ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ατόμου «αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν».

 «Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη» καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Μουτζούρη:

Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.

Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η...

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μουτζούρης στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024

Το ομοφοβικό παραλήρημα του κ. Μουτζούρη

Η ανάρτηση του κ. Μουτζούρη έρχεται μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του, πριν λίγες ημέρες, σε ανοιχτή εκδήλωση σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Κατά την ομιλία του και παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών του αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή» προκαλώντας τα ειρωνικά χλευάσματα των παρευρισκομένων.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ... με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός».

Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουζούρη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!» με τον κόσμο που ήταν στην εκδήλωση να δείχνει πως απολαμβάνει το «χιούμορ» του Περιφερειάρχη.

ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ