Στην εκδήλωση βράβευσης αθλητριών, αθλητών, προπονητών και προσωπικοτήτων του αθλητισμού «Gazzetta Awards», στο Μέγαρο Μουσικής, έδωσε το «παρών» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκηςσυνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. 

Το πρώτο βραβείο απένειμε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον προπονητή της χρυσής φουρνιάς της Εθνικής ποδοσφαίρου που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2004, τον Ότο Ρεχάγκελ. «Συγκινητικό να βραβεύω έναν άνθρωπο που έφερε την χώρα μας στην κορυφή της πυραμίδας της Ευρώπης. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το καλοκαίρι του 2004» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός, και πρόσθεσε:

Τιμούμε τον στρατηγό αυτής της προσπάθειας 20 χρόνια πριν και θα ήθελα να ευχηθώ αυτά τα βραβεία να συμπέσουν με το άνοιγμα των γηπέδων με διαφορετικούς κανόνες από αυτούς που ζήσαμε και βιώσαμε στο παρελθόν. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το άλμα και να προσφέρουμε ποιότητα και ασφάλεια σε όλους τους φιλάθλους, όπως αρμόζει σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Δείτε φωτογραφίες:

mitsotakis_rehagkel_vraveusi6
mitsotakis_rehagkel_vraveusi4
mitsotakis_rehagkel_vraveusi2
mitsotakis_rehagkel_vraveusi5
mitsotakis_rehagkel_vraveusi3
mitsotakis_rehagkel_vraveusi1

Η ευχή του Ρεχάγκελ στον πρωθυπουργό

«Τώρα που πήρα το βραβείο, έδωσα ευχή στον πρωθυπουργό να παίρνει έξυπνες αποφάσεις όπως εμείς στην Πορτογαλία το 2004. Όταν είσαι κάπου υπεύθυνος, πρέπει να παίρνεις αποφάσεις που να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Γνώρισα την αδερφή σας, Ντόρα Μπακογιάννη και περάσαμε ωραίες στιγμές» ήταν τα λόγια του Ότο Ρεχάγκελ κατά την απονομή του.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz3d5wemals1)

Να σημειωθεί τέλος ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, απένειμε βραβείο στη Φανή Χαλκιά για τη συνολική προσφορά της στον αθλητισμό.