Για τη σημερινή εκδήλωση που θα γίνει στο θέατρο ΑΛΦΑ, με θέμα «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη ποιος» και στην οποία συμμετέχουν ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Νίκος Χριστοδουλάκης και η Έφη Αχτσιόγλου, μίλησε, μεταξύ άλλων, η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

«Όσον αφορά το ερώτημα που θέτουν οι διοργανωτές για το ποιος θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για εμάς η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που έχει πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη αυτό είναι το μήνυμα που θα βγει στο συνέδριο μας, ένας ισχυρός, δυνατός ανανεωμένος ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ», είπε αρχικά η Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

*Διαβάστε εδώ: Σε "ηλεκτρισμένο κλίμα" σήμερα η εκδήλωση Τεμπονέρα - Χριστοδουλάκη - Αχτσιόγλου: Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ


Ράνια Σβίγκου: Γράφονται «τέρατα» για διάφορους στον ΣΥΡΙΖΑ

Η κ. Σβίγκου απάντησε και στην ερώτηση αν ισχύουν οι φήμες πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σκέψεις στην Κουμουνδούρου για διαγραφή του Διονύση Τεμπονέρα.

«Δεν έχει συζητηθεί τίποτα τέτοιο και σας λέω πως γράφονται “τέρατα” για διάφορους στον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε.

Αναφέρθηκε και στις προσυνεδριακές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη, καθώς σε δέκα ημέρες θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο του κόμματος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια προσυνεδριακή διαδικασία, γιατί την επόμενη εβδομάδα είναι το Συνέδριο μας. Και μέχρι τότε θα έχουν γίνει περισσότερες από 600 εκδηλώσεις και προσυνεδριακές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα. Άρα είμαστε σε ένα φουλ προσυνεδριακό κλίμα ένα κλίμα συσπείρωσης και ενότητας οπότε για εμάς δεν είναι προφανώς πρώτη είδηση μια εκδήλωση».