Συνεχίζεται ο θόρυβος για τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος σε ένα live του στη Θεσσαλονίκη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε αντίθεση με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε, δεν θα κινηθεί νομικά όπως είπε εναντίον του Πάνου Βλάχου, κλήθηκε να απαντήσει για το θέμα και πάλι, αλλά και για την αποκάλυψη ότι ο πατέρας του ηθοποιού, επί θητείας του στο Υπουργείο Υγείας το 2014, είχε διοριστεί διοικητής νοσοκομείο στην Αιτωλοακαρνανία.

Διαβάστε επίσης: Ποια γνωστή ερμηνεύτρια δήλωσε: "Γέλασα με τον στίχο του Πάνου Βλάχου για Γεωργιάδη και Πορτοσάλτε"

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον Realfm δήλωσε άγνοια και πρόσθεσε ότι ακόμα και αν τον είχε διορίσει δεν θα μπορούσε να ξέρει ποια είναι τα παιδιά του και τι απόψεις θα εξέφραζαν στο μέλλον.

«Δεν έχω κάτι με αυτή την οικογένεια, και να τον είχα διορίσει τι θα σήμαινε αυτό;» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: Εγώ τον κύριο Πάνο Βλάχο δεν έχω την τιμή να τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μπορώ να πω ότι μου είναι πολύ συμπαθής. Και στην “Μουρμούρα” τον έβλεπα και στο άλλο σίριαλ που παίζει τώρα είναι πολύ καλός. Συμπαθής μου φαίνεται, ευγενής μου φαίνεται. Τώρα, το γιατί αποφάσισε να κάνει αυτό το πράγμα, αν θέλετε έτσι μία περισσότερο πατρική γνώμη, τον εαυτό του βλάπτει. Είσαι ένας άνθρωπος που έχει πάει καλά η καριέρα σου, τώρα χρειάζεται να κάθεσαι να ονομάζεις στη σκηνή, που είναι και επικίνδυνο… Για φαντάσου δηλαδή αύριο να με σκότωνε κανένας. Που έχω γίνει στόχος πολλές φορές. Δηλαδή θα χαιρόταν ο κύριος Βλάχος αν με σκοτώνανε αύριο;».

Σημειώνεται ότι σήμερα (13/2) μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε ότι ο πατέρας του Πάνου Βλάχου είχε διοριστεί στο παρελθόν διοικητής σε νοσοκομείο, ενώ υπουργός Υγείας ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο: «Το Νοέμβριο του 2013, ο υπουργός Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης διορίζει νέους διοικητές σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία. Έτσι λοιπόν διόρισε και τον πατέρα του ηθοποιού. Διορίστηκε πρόεδρος στη διοίκηση των νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας, δηλαδή στα δύο νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου».