Την Έλενα Ράπτη, υφυπουργό Τουρισμού, επισκέφτηκε η Νόνη Δούνια, τέως βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων Ν.Δ. και παρουσιάστρια του MEGA, στο γραφείο της, στο Υπουργείο Τουρισμού.

Στη συνάντησή τους, οι κ.κ. Δούνια και Ράπτη, που είχαν αγαστή συνεργασία, κατά την κοινή τους θητεία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, συζήτησαν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν, από κοινού, να ενισχύσουν τον τουρισμό.

Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες αναφέρθηκαν στους δυνητικούς τρόπους ανάδειξης του πολιτιστικού τουρισμού της χώρας, εστιάζοντας στην προβολή των ιστορικών-πολιτιστικών μας χώρων, με την αρωγή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η κ. Δούνια ενημέρωσε την κ. Ράπτη ότι, στο πλαίσιο των θεμάτων που παρουσιάζει στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», πραγματοποιεί επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, με την υφυπουργό Τουρισμού να της προτείνει τη συνεργασία της με τη Σχολή Ξεναγών για τις επόμενες σχετικές περιηγήσεις που θα κάνει με την εκπομπή.

Κοινός στόχος των κ.κ. Δούνια και Ράπτη, που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού, είναι η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος και η προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού της Ελλάδος, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατά την αποχώρησή της από το Υπουργείο Τουρισμού η Νόνη Δούνια δήλωσε:

«Συζητήσαμε με τη φίλη, υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη για τους τρόπους τουριστικής ανάπτυξης της Ελλάδας και, ιδίως, για την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της χώρας μας. Είναι μεγάλη μου χαρά που, εφεξής, στην παρουσίαση πολιτιστικών χώρων, μέσω της εκπομπής που συμπαρουσιάζω, θα συνεργαστώ με τη Σχολή Ξεναγών του Υπουργείου, για την καλύτερη δυνατή προβολή της μοναδικότητας και της ιστορίας των πολιτιστικών αυτών σημείων της πρωτεύουσας, αλλά και όλης της χώρας».