Ο Ευάγγελος Αποστολάκης εξέφρασε τις απόψεις του για τις αναταράξεις στο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανάρτησης στα Social Media.

Όπως αναφέρει «έχουμε, λοιπόν, την υποχρέωση να ακούσουμε τον κόσμο και την ευκαιρία, μέσα από τα κομματικά όργανα, να δώσουμε φωνή στα μέλη του κόμματος με σκοπό την ανανέωση και την δημιουργία νέων σταθερών βάσεων».

«Πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία για αναδημιουργία, για παραγωγικές συζητήσεις, για ενότητα και για δράση», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Ευάγγελου Αποστολάκη:

Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στις εθνικές εκλογές και την παραίτηση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, ακολούθησε μια περίοδος αστάθειας και ανακατατάξεων στο κόμμα. Οι εσωκομματικές εκλογές που ανέδειξαν, ως νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη σηματοδότησαν την ανάγκη του κόσμου για συμμέτοχη στις κομματικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Έχουμε ,λοιπόν, την υποχρέωση να ακούσουμε τον κόσμο και την ευκαιρία, μέσα από τα κομματικά όργανα, να δώσουμε φωνή στα μέλη του κόμματος με σκοπό την ανανέωση και την δημιουργία νέων σταθερών βάσεων. Ενόψει και του συνεδρίου, έχει έρθει η στιγμή που ,ως ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ., πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία για αναδημιουργία, για παραγωγικές συζητήσεις, για ενότητα και για δράση.