Για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να προσφύγει στις εσωκομματικές κάλπες, πιθανότατα στις 10 Μαρτίου, μίλησε στο MEGA η βουλευτής του κόμματος, Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Δυστυχώς αυτούς τους μήνες είδαμε επιλογές που δεν μας αρέσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας ότι «υπάρχει δημοσκοπική καθίζηση τους τελευταίους μήνες».

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα ανοίγει τα χαρτιά της η Όλγα Γεροβασίλη - Ανακοινώνει υποψηφιότητα απέναντι στον Κασσελάκη - Ποιους είδε


Κατερίνα Νοτοπούλου: Υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, μάλιστα, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη, επισημαίνοντας: «Υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμούμε ότι είναι η ώρα να δράσουμε, χρειάζεται ηγεσία που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα. Η Όλγα Γεροβασίλη μπορεί να τα εγγυηθεί αυτά στην ελληνική κοινωνία αυτά και να προχωρήσουμε ενωμένοι».

Χαρακτηρίζοντας την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα «βόμβα», η κ. Νοτοπούλου δήλωσε: «Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε ευθύνη για όλους μας».

Στο ερώτημα, πάντως, τι θα κάνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι κατά του Στέφανου Κασσελάκη σε περίπτωση επανεκλογής του, είπε: «Μακάρι να μείνουμε ενωμένοι».

Αναφερόμενη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, καταδίκασε την πολιτική που ακολούθησε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czd387mmef7d)