Στη δέσμευση να παραμείνει στο κόμμα προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης ανεβαίνοντας στο βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση της αντιπροέδρου της Βουλής, Όλγας Γεροβασίλη για να κατέλθει υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στο τραπέζι τον υβριδικό τρόπο διεξαγωγής των εκλογών για την εσωκομματική μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης: Προτείνει εσωκομματικές εκλογές 10 Μαρτίου

Παράλληλα ο Στέφανος Κασσελάκης εισηγήθηκε στο Συνέδριο να γίνει η εκλογική διαδικασία να λάβει χώρα στις 10 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε οι εσωκομματικές εκλογές να γίνουν με «υβριδικό τρόπο», για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, δηλαδή να γίνουν οι εκλογές και με κάλπες και ηλεκτρονικά.

Θα υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα και της ψηφιακής συμμετοχής για όλα τα μέλη του κόμματος. Αναμένεται με ενδιαφέρον η ανταπόκριση της πρότασης του Κασσελάκη και του εκ νέου υποψηφίου για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.



«Να ξέρουν όλοι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανεβαίνοντας στο βήμα, ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτισε διά χειραψίας την Όλγα Γεροβασίλη και είπε σχετικά, απευθυνόμενος προς τους συνέδρους: «Καλωσορίζω την αντιπρόεδρο της Βουλής και ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική σε έναν όμορφο αγώνα, για να μπορέσει το κόμμα μας να αγαπήσει τα μέλη του έμπρακτα».

«Να ξέρουν όλοι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει. Για να μπορέσει αυτή η αλήθεια, η δική μας αριστερή αλήθεια να κερδίσει απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου και να πάμε υβριδικά για να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή. Αυτή είναι η εισήγησή μου προς το συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.