«Ορίζοντας τετραετίας δεν υπάρχει ούτε για τη ζωή», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν στο 4ο συνέδριο του κόμματος και ερωτηθείς αν πήρε λευκή επιταγή ο πρόεδρος.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Σε δύο κομμάτια το κόμμα μετά το συνέδριο-παρωδία - Οι ομάδες της Γεροβασίλη, οι "προεδρικοί του Κασσελάκη" και οι ενδιάμεσοι

Ο κ. Γιαννούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έσπευσε να σημειώσει πως «δεν μπορεί να είναι πρόεδρος υπό ομηρία, υπό προθεσμία, θα κριθεί στις ευρωεκλογές, όπως όλοι μας».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έλαβε λευκή επιταγή, κανένας δεν λαμβάνει λευκή επιταγή, αυτό που ζήτησε ήταν να μην αμφισβητείται», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

«Ακόμα και τις πιο υψηλού επιπέδου συγκρούσεις τάσεων ή ομάδων είδαμε ότι το εκλογικό σώμα και τα μέλη μπορούν να τις λύνουν», πρόσθεσε.

«Αν δεν σταματήσουν οι εσωκομματικές συγκρούσεις, θα είμαι ένας από αυτούς που θα κάνω οτιδήποτε μπορώ ως πρόσωπο και ως βουλευτής για να είναι στο περιθώριο του ενδιαφέροντός μας, καθώς θυμίζω ότι σε δύο ημέρες είναι η επέτειος των Τεμπών, η αντιπολίτευση πρέπει να έχει συγκεκριμένη θέση και στάση, προκειμένου να μη συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα», υπογράμμισε.


Χρήστος Γιαννούλης: Δεν μπορώ να ψυχολογήσω την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα

Τέλος, σχετικά με την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε: «Θα ήμουν αστείος αν δεν πω ότι σέβομαι, αγαπώ και τιμώ τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να ψυχολογήσω αυτή την απόφαση. Αν δεν υπήρχε η προτροπή για εκλογές στο μήνυμά του, το υπόλοιπο κομμάτι της παρέμβασης ήταν η πραγματικότητά μας».