Για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη 22/02, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, «σήκωσε το γάντι» που του πέταξε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την παρέμβασή του, λίγο πριν την έναρξη του 4ου Συνεδρίου του κόμματος και προκήρυξε εσωκομματικές εκλογές.

«Βρείτε αντίπαλο και πάμε», είπε από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, κλείνοντας την ομιλία του.

*Διαβάστε εδώ: Ζαχαριάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν βρίσκω πολύ πιθανή την επανεκλογή του Στέφανου Κασσελάκη


Χρήστος Γιαννούλης: Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό

«Εγώ έλεγα όταν εξελισσόταν η διαδικασία της αμφισβήτησης ”ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”. Δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες αναλύσεις. Πάρα πολλοί έλεγαν ”πού είναι ο Αλέξης Τσίπρας;”. Διατύπωσε την άποψη του και το απαύγασμα της άποψης αυτής είναι κάτι που ισχύει και στις οικογένειές μας: αυτός που αγαπάει μιλάει με αυστηρό τρόπο, μιλάει με ειλικρινή τρόπο, αλλά και με καθαρό», είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην κριτική που ασκείται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις συχνές εσωκομματικές εκλογές δημιουργείται έλλειμμα αξιοπιστίας του κόμματος, σημείωσε ο κ. Γιαννούλης: «Το συγκροτημένο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έφερε το θέμα του εγκλήματος των Τεμπών στη Βουλή και ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

«Μην σας ξενίζει το διάστημα των 4 μηνών. Η αρμονία, η σύνθεση, η ομοψυχία και η ενότητα είναι κάτι που κατακτιέται με μεγάλες οδύνες κι αυτό πάμε να κάνουμε. Θα το παλέψουμε και θα το κερδίσουμε», συμπλήρωσε.


«Κάποιοι θεωρούν τα δημοσκοπικά ευρήματα ευκαιρία για να αμφισβητήσουν τον πρόεδρο»

Ερωτηθείς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αν μέσα στο κόμμα υπάρχουν υπονομευτές επισήμανε: «Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι τα δημοσκοπικά ευρήματα ενόψει των ευρωεκλογών ευκαιρία για να αμφισβητήσουν τον πρόεδρο».


«Μπορεί να μην υπάρξει και κάποια άλλη υποψηφιότητα, ο χρόνος είναι περιορισμένος»

Στην συζήτηση που εκτυλίσσεται την επομένη της σύγκλησης των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ ποιοι θα είναι στην κούρσα για την αρχηγία του κόμματος κι απέναντι στον κ. Κασσελάκη, ο Χρήστος Γιαννούλης απάντησε χαρακτηριστικά «μακάρι να είχα τη μαγική σφαίρα», χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει και κάποια άλλη υποψηφιότητα, δεδομένου ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος.