Τα όσα διαδραματίστηκαν στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για το απόλυτο άδειασμα όλων σε όλους.

«Είναι πολιτικά παλαβό, είναι τσίρκο Medrano, δεν βγάζει νόημα», επισήμανε ο υπουργός Υγείας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Νικητής το χάος, ταπείνωση Τσίπρα και πρόεδρος υπό προθεσμία ο Κασσελάκης


Άδωνις Γεωργιάδης: Ο μόνος κερδισμένος είναι ο Νίκος Παππάς

«Αυτός που τέλεσε τον πολιτικό του βίο είναι ο Τσίπρας. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά, όχι τον Κασσελάκη, που είναι και εντυπωσιακό, γιατί ήταν νύχι με κρέας (σ.σ.: Τσίπρας και Παππάς)», επισήμανε.

«Ο μόνος κερδισμένος είναι ο Παππάς που καταλαβαίνει πολύ καλά από συνωμοσίες», πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για «χυλόπιτα» από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Τσίπρα που «νόμιζε ότι ο Κασσελάκης θα κάνει ό,τι θέλει αυτός και ο Κασσελάκης έκανε τα δικά του».

Ειδικά για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «είσαι ο Τσίπρας, έχεις πάει ένα κόμμα από το 3% στο 32% και κυβέρνηση και πας σε ένα συνέδριο και τρως τα μούτρα σου. Το κόμμα του είπε δεν θέλουμε να σε βλέπουμε, κ. Τσίπρα. Ο Τσίπρας έγινε ρεζίλι, πρέπει να μπει στο αεροπλάνο και να εξαφανιστεί».

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. είπε ότι «είναι σε δεινή θέση. Θέτει θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, λέει βρείτε αντίπαλο και πάμε, βγαίνει την Κυριακή και λέει αν δεν πάω σε εκλογές, θα είμαι σε ομηρία και μετά επειδή βλέπει ότι χάνει το συνέδριο, δεν βάζουν την πρότασή του σε υποψηφιότητα. Αυτός είναι διπλά ρεζίλι. Έχετε δει εν ενεργεία πρόεδρο να μην καταφέρει να κατεβάσει την πρότασή του;».

«Έχει πλέον έναν Παππά να κινεί τα νήματα, ο άνθρωπος καταλαβαίνει από πολιτική. Καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό και την επομένη των ευρωεκλογών θα ασκήσει κριτική στον Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελειώσει. Αρχηγός που δεν μπορεί να περάσει πρότασή του στο συνέδριο δεν είναι πολιτικός», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czeu2ug8dotd)

Σχετικά με τη στάση που κράτησε ο Παύλος Πολάκης, ο υπουργός Υγείας σχολίασε πως «δεν μπορούσε να πάει με τη Γεροβασίλη», υποστηρίζοντας πως «είναι ο πιο ευνοημένος από τον Τσίπρα». «Ο Τσίπρας από την ταύτισή του με τον Πολάκη έχανε διαρκώς. Ο Τσίπρας του τη χάριζε συνεχώς και πάει τώρα και τον μαχαιρώνει», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, λέγοντας πως «ο Πολάκης θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τον Τσίπρα».

Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ο μεγάλος αντίπαλος της Ν.Δ., ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι τραγωδία». «Το ΠΑΣΟΚ είναι ακλόνητο στις δημοσκοπήσεις, απλά πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ», λέγοντας πως αυτό που συμβαίνει στο κόμμα «είναι τραγωδία και για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czeu6amlk61t)



Σχετικά με τα μη κρατικά πανεπιστήμια ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «έμεινα έκπληκτος από το "όχι" του Ανδρουλάκη». Παράλληλα, ανέφερε ότι ο κ. Ανδρουλάκης «παρέδωσε όλο τον χώρο από την κεντροαριστερά μέχρι τη δεξιά στον Μητσοτάκη» και πρόσθεσε πως «υιοθέτησε όλη τη φρασεολογία του ΣΥΡΙΖΑ και της άκρας Αριστεράς, σαν να μίλαγε το κόμμα του 2%».

Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία ξεκινούν σε ενάμιση μήνα


Όσον αφορά τα απογευματινά χειρουργεία, δήλωσε ότι «η απόφαση βγαίνει τα επόμενα 24ωρα. Η ισχύς είναι από τη δημοσιοποίηση της αποφάσεως. Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία ξεκινάνε σε έναν με 1,5 μήνα. Θα πάμε ανάποδα στη λίστα. Θα βρούμε αυτούς που έχουν τον μεγαλύτερο χρόνο αναμονής», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως περίπου 50.000 είναι σε αναμονή πάνω από έναν χρόνο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czeu7v2k287d)