Το περιστατικό που περιέγραψε ο αρχιμανδρίτης ήταν στη φαντασία του, σημειώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος δίνει την δική του απάντηση για την επίθεση που δέχθηκε από τον αρχιμανδρίτη του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ, επειδή τάχθηκε υπέρ της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

 «Η πρωτοφανής, όμως, στοχοποίηση της οικογένειας μου, συνοδεία μάλιστα φωτογραφίας απο το μαιευτήριο, είναι ένα όριο που ξεπερνά κατά πολύ τα ανεκτά όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης» τονίζει μεταξύ άλλων ο βουλευτής νότιου τομέα του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. 

Διαβάστε επίσης: Αρχιμανδρίτης έδιωξε από κοπή πίτας τον Χρηστίδη επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων - Οργή στο ΠΑΣΟΚ (Εικόνα)

Ακόμη εξηγεί ότι το περιστατικό που περιέγραψε ο αρχιμανδρίτης ήταν στη φαντασία του καθώς όπως υποστηρίζει ο κ. Χρηστίδης «απο την εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Αρκάδων αποχώρησα, για να πάω σε άλλη κοινωνική υποχρέωση, δεν με πλησίασε ποτέ κανένας ιερέας, να μου πει το οτιδήποτε και το κλίμα με τους πάντα φιλόξενους Αρκάδες ήταν κάτι παραπάνω απο εξαιρετικό, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν εκατοντάδες που ήταν παρόντες».

 Δείτε αναλυτικά την απάντηση του Παύλου Χρηστίδη: 

Ως άνθρωπος, πρώτα και πάνω από όλα, έχω μάθει στη ζωή μου, να σέβομαι κάθε άποψη, όσο αντίθετη και αν είναι με αυτά που...

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Χρηστίδης στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024