«Το συνέδριο αποφάσισε και οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι, να μην γίνουν εκλογές για πρόεδρο, παρά το ότι έγινε και την λυπηρή εικόνα» ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι «κάθε μέρα και το κόμμα και όλοι μας και ο πρόεδρος του κόμματος κρίνεται».

Ο κ. Σπίρτζης ερωτηθείς για το αν το κόμμα θα πάει σε νέες εκλογές σε περίπτωση βαριάς εκλογικής ήττας στις ευρωεκλογές ανέφερε: «Δεν είναι φαρ ουέστ ο ΣΥΡΙΖΑ». Όπως είπε: «Θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα και θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και θα δει τι θα κάνει».

Παράλληλα, απέκλεισε μια νέα διάσπαση του κόμματος, εκτός κι αν, όπως είπε, γίνουν κι άλλα πράγματα που περνάνε τις γραμμές. «Θεωρώ ότι θα πάμε μαζί».

Διαβάστε ακόμα: Βόμβα" Φίλη: Ο πολιτικός κύκλος του Αλέξη Τσίπρα έχει τελειώσει - Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε μπαλαντέρ εξουσίας

Σχετικά με την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν το συνέδριο του κόμματος ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι όφειλε ο κ. Τσίπρας να στείλει την επιστολή. «Είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το κόμμα, έπρεπε να προβληματιστούν όλοι που δεν ήρθε στο συνέδριο και να αναλογιστούν γιατί δε ήρθε» κατέληξε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfphaeut8yh)