Παρουσία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστου Σταϊκούρα πραγματοποιείται σήμερα (27/02) στα γραφεία διοίκησης του ΟΑΣΘ η σύσκεψη για την επόμενη μέρα στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας, έκανε λόγο για έναν δημόσιο ΟΑΣΘ κάτω από την ομπρέλα του ΟΣΕΘ. Το παρών στη σύσκεψη, σύμφωνα με το thesstoday.gr,  δίνουν εκπρόσωποι από τον ΟΑΣΘ, τον ΟΣΕΘ όπως ακόμη και εκπρόσωποι της Deloitte.

«Κάναμε μια εκτεταμένη συζήτηση για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Υπάρχει μια εκκρεμότητα από το 2017 που αφορά τον ΟΑΣΘ ο οποίος βρίσκεται υπό ειδική εκκαθάριση» ξεκαθάρισε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας.

«Εμείς ενισχύσαμε τον ΟΑΣΘ με στόλο, τους επόμενους μήνες θα έρθουν 110 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία αλλά τον ενισχύσαμε και με προσωπικό 150 συμβασιούχων, ενώ τις επόμενες ημέρες έχει γίνει αίτημα από την διοίκηση αλλά και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών για άλλους 40 οδηγούς, έτσι ώστε να υπάρχει ακόμη περισσότερο στόλος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης» σημείωσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε βίντεο:

Δήλωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα

Με πληροφορίες, φωτογραφία και βίντεο από thesstoday.gr