Σφοδρή κριτική κατά της Ράνιας Σβίγκου και του Γιώργου Βασιλειάδη, γραμματέα και αναπληρωτή γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, αντίστοιχα, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στο Kontra χθες το βράδυ.

Ο κ. Αντώναρος, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, κατηγόρησε τους δύο γραμματείς ότι «παραβίασαν τον θεσμικό τους ρόλο» μετέχοντας σε «διαβούλιο ανατροπής» του Στέφανου Κασσελάκη, λίγες μέρες πριν από το συνέδριο του κόμματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgbhmqq331t)

«Υπάρχουν σε αυτή τη Γραμματεία, με συγχωρείτε που θα το πω έτσι, άνθρωποι οι οποίοι πολιτικά δεν νομίζω ότι έχουν κάτι σπουδαίο στη ζωή τους. Έχω μεγάλη ένσταση για τον ρόλο, θα σας το πω εδώ υπεύθυνα και επώνυμα, των δύο γραμματέων, οι οποίοι φέρεται να μετείχαν σε διαβούλιο ανατροπής του Κασσελάκη, λίγες μέρες πριν, παραβιάζοντας ξεκάθαρα τον θεσμικό ρόλο τον οποίο έχουν. Δεν μπορούν οι γραμματείς να μετέχουν σε διαβούλια. Οι γραμματείς μετέχουν σε θεσμικούς ρόλους. Κι εφόσον οι ίδιοι δεν το έχουν διαψεύσει, εγώ θα περίμενα μέχρι χθες να έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους», σημείωσε ο κ. Αντώναρος μιλώντας στο Kontra.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgbtu9hn51d)

«Κάποιοι να διαχειριστούν την πίκρα της ήττας τους»

«Κάποιοι πρέπει να φροντίσουν να διαχειριστούν την πίκρα της ήττας τους. Άνθρωποι οι οποίοι δεν εξελέγησαν ποτέ και έχουν θέσεις, αυτό εννοώ ως ιερατείο. Και δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται κάποιοι και στο συνέδριο και να λένε ότι, αν δεν γίνει αυτό που θέλουν, θα το κάνουνε Κούγκι», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Εδώ υπάρχουν άλλοι οι οποίοι δεν εξελέγησαν, οι οποίοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αναφέρουν μία φορά, σε είκοσι συνεντεύξεις το όνομα του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο, συγκεκριμένο, εκλεγμένο», πρόσθεσε.