Ο Τάιλερ Μακμπέθ, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Ο σύζυγος του κ. Κασσελάκη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star είπε ακόμα ότι σκοπεύουν να αποκτήσουν μια μόνιμη κατοικία στην χώρα μας και απαντώντας στην ερώτηση εάν αναζητά κάποιες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα τόνισε ότι στόχος του είναι να προσφέρει εθελοντική εργασία.

Αναφερόμενος στην ψήφιση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Τάιλερ Μακμπέθ είπε ότι είναι ένα εξαιρετικό βήμα για την Ελλάδα ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και πολιτικές εκτιμήσεις για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις μετά το τελευταίο συνέδριο και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει καλά στις εθνικές εκλογές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czhrxrwy63wx)

Μακμπέθ: Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στ. Κασσελάκη στην Ελλάδα

Σχετικά με το σενάριο να παντρευτεί το καλοκαίρι με τον Στ. Κασσελάκη, η απάντηση είναι: «Ναι! Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι».

"Εξαιρετικό βήμα ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια"

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του Star «ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, που προσφάτως "πέρασε" από το ελληνικό Κοινοβούλιο» και αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να παντρευτεί και στην Ελλάδα με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Μακμπέθ απάντησε:

«Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς». Πρόσθεσε όμως ότι «σχετικά με την πρόοδο, με την έννοια της ισότητας» πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία.

"Ψάχνουμε σπίτι, θέλουμε να μείνουμε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα"

Όσον αφορά τις φήμες ότι προσφάτως αγοράσαμε σπίτι στο Κολωνάκι, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά ότι δε θα ήθελε να απαντήσει σε φήμες, αλλά πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον».

"Τα δημόσια πρόσωπα μπορούν να υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο"

Σχετικά με το τι τους ευχαριστεί περισσότερο και ποια εμπόδια αντιμετωπίζουν και με ποιον τρόπο, όπως και αν η εκλογή του κ .Κασσελάκη επηρέασε τη ζωή τους, ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε:

«Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου… Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μια νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου».

Συμπλήρωσε πάντως ότι «μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές».

Στην ερώτηση της Κ. Τσαμούρη «πώς θα συγκρίνατε την ελληνική με την αμερικανική νοοτροπία», ο σύζυγος του Στ. Κασσελάκη απάντησε: « Η αμερικανική νοοτροπία είναι πιο ανοιχτή σε αλλαγές και στη διαφορετικότητα. Ενώ η ελληνική νοοτροπία είναι πιο φιλόξενη και θερμό».

"Ασχολούμαι με μια πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ"

Για το αν σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά, στην Ελλάδα, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε 

«Ναι, ερευνώ τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Αλλά για την ώρα, ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Προς το παρόν θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ, αλλά υπάρχει πρόθεση να εξελιχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επιθυμεί να κάνει εθελοντική εργασία σε ελληνικά νοσοκομεία: «Παράλληλα, ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς, σκοπούς. Για την Ελλάδα».

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε εκλογική επιτυχία"

Τέλος, για το τι θα γίνει στην περίπτωση αρνητικών επιδόσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες Ευρωεκλογές και ποια θα είναι η συμβουλή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε:

«Πιστεύω ότι (ο ΣΥΡΙΖΑ) θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν "τί θα γίνει αν δεν", είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά, θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει ένα σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα και μια πιο συγκεντρωμένη νοοτροπία - λογική για το πώς έχει δημιουργηθεί το κόμμα. Πιστεύω ότι από τώρα μέχρι και τις εκλογές, θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σ' αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του».