Την ανάρτηση φωτογραφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου Νοσοκομείου, Δημήτρη Τζιλβέ, που απεικονίζει ασθενή ξαπλωμένο σε καρέκλες, και την Επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε, σχολίασε Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3.

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για απαράδεκτη εικόνα, τονίζοντας πως ο ίδιος ενημερώθηκε ότι εκείνη τη στιγμή υπήρχαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια σε άλλο όροφο του Θεαγένειου Νοσοκομείου. Μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής διεκδικεί κρεβάτια στον δικό του όροφο και μίλησε για εσωτερική κόντρα μεταξύ των γιατρών, τονίζοντας: «Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και κατά του ΕΣΥ».

Στη συνέχεια ο υπουργός, αναφερόμενος στο σύστημα υγείας, σχολίασε ότι πλέον δεν έχουμε εικόνες με πολλά ράντζα, προσθέτοντας ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να συναντάμε τέτοιες εικόνες στις εφημερίες στο Νοσοκομείο Αττικόν.

Τέλος, για την 22χρονη, που τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη την περασμένη Παρασκευή (1/03) από Ιρακινό με μαχαίρι στην Ερμού, είπε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή, με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός να κάνουν τα πάντα.