Η Γιώτα Πούλου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον Στέφανο Κασσελάκη και τη συγκίνησή του που κατατάχθηκε στον στρατό.

Η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον συνόδεψε στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής (15/03), όταν ο Πρόεδρος του κόμματος πέρασε την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας για να υπηρετήσει ως απόδημος, για περίπου δύο εβδομάδες, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήγε καλά περιοδεία. Πριν λίγο μπήκε στο στρατόπεδο. Χαιρέτησε τον κόσμο, μίλησε με τον κόσμο. Και πιστέψτε με ήταν αυθόρμητο. Αυτό που έλεγαν είναι ότι ‘’προχώρα, σε πιστεύουμε, σε αγαπάμε’’. Η διαβεβαίωση ότι τον θεωρούν ειλικρινή και ότι πραγματικά πρεσβεύει κάτι διαφορετικό για τον τόπο. Συγκινημένος ήταν. Πραγματικά για τους απόδημους το να παρουσιαστούν στον ελληνικό στρατό και να υπηρετήσουν ακόμα και με αυτούς τους όρους είναι μία συγκινητική κατάσταση».

Στη συνέχεια η βουλευτής πρόσθεσε: «Την περίμενε πολύ καιρό και νομίζω ότι ήταν λίγο συγκινημένος γι’ αυτό. Μου έκανε εντύπωση που όταν τον ρώτησαν αν θα παρελάσει την 25η Μαρτίου μου είπε ‘’ναι, με μεγάλη χαρά, μακάρι’’. Γιατί όπως ξέρετε, θα ορκιστεί στις 29. Βεβαίως, μπορούσε και σήμερα να παρουσιαστεί και να φύγει μέχρι την Τρίτη, αλλά προτίμησε να είναι μέσα στο στρατόπεδο. Ήταν και ο πατέρας του εδώ. Επίσης, ήταν συγκινημένους, τον συνόδευσε μέχρι το στρατόπεδο. Μπορεί και από εκεί να επικοινωνήσει με το γραφείο. Δεν θα υπάρξει τέτοιο κενό. Άλλωστε, το κόμμα έχει αρχίσει την αναδιάταξή του, τα όργανα επίσης. Δε νομίζουν ότι θα υπάρχουν θέματα. Άλλωστε δεν είναι και πολύ μακριά μας. Και μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας, αλλά και θα έχει εξόδους. Θα είμαι στο επισκεπτήριο διότι τον ρώτησα τον πρόεδρο και βεβαίως θέλει να κάνουμε και τις επισκέψεις μας τότε που ΘΑ επιτρέπονται».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czv0uh4rxohl)