Τη δήλωση του Στέλιου Κούλογλου, ο οποίος σημείωσε ότι ήταν μια «πολιτική απόφαση» η στόχευση συγκεκριμένων προσώπων για την υπόθεση Novartis και μάλιστα «χωρίς επαρκή στοιχεία», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος ασκεί κριτική με εμφανή στόχο τους ευρωβουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη στάση τους στην υιοθέτηση του ψηφίσματος κατά της Ελλάδας για την κατάσταση του κράτους δικαίου.

Στη δήλωσή του ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρει τα εξής: 

Σήμερα το πρωί ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου αποκάλυψε ότι με «πολιτική απόφαση» του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία «σίγουρα ήξερε ο Τσίπρας», «μπήκαν στο κάδρο» της Novartis συγκεκριμένα πρόσωπα «χωρίς να υπάρχουν επαρκή στοιχεία» εις βάρος τους.

Ομολόγησε με περίσσιο κυνισμό για διώξεις της δικαστικής εξουσίας κατά παραγγελία της τότε κυβέρνησης.

Όλα αυτά σε συνέχεια της δήλωσης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονή για «παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης» που λειτουργούσε στο Μαξίμου και της παραδοχής του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα περί… «άτυχων χειρισμών» στις υποθέσεις Novartis και τηλεοπτικών αδειών.

Αναρωτιόμαστε ποιος έλαβε την εν λόγω «πολιτική απόφαση»; Υπήρχαν και άλλες τέτοιες «πολιτικές αποφάσεις» που ελήφθησαν;

Οι εντός και εκτός συνόρων «ευαίσθητοι» για το κράτος δικαίου που συντάσσουν συκοφαντικά ψηφίσματα κατά της χώρας μας, θα αντιδράσουν σε όλα τα ανωτέρω; Ή έπαθαν… σκοτοδίνη, όπως ο κ. Κοντονής;

Η δήλωση Κούλογλου

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο OPEN, ο Στέλιος Κούλογλου χαρακτήρισε ως λάθος τη στόχευση του Παναγιώτη Πικραμμένου, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά, σημειώνοντας πως «σίγουρα ήξερε ο Τσίπρας».

Στον διάλογο με τους δημοσιογράφους σημειώθηκαν τα εξής:

-Υπήρξε πολιτική στόχευση εμπλοκής πολιτικών αντιπάλων;

Νομίζω ότι έγινε λάθος στόχευση, ναι. Νομίζω ότι η απόφαση να μπουν στο κάδρο ο Πικραμμένος, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς χωρίς να υπάρχουν επαρκή στοιχεία, πρώτον, ήταν μια πολιτική απόφαση και, δεύτερον, ήταν λάθος.


-Ο Κοντονής μίλησε για παραϋπουργείο Δικαιοσύνης στο Μέγαρο Μαξίμου...

Δεν το ξέρω αυτό, εγώ λέω ότι αυτή η απόφαση ήταν πολιτική απόφαση, επαναλαμβάνω, και ήταν λάθος. Στη λογική ότι πάμε να καθαρίσουμε τώρα και η ίδια λογική επικράτησε και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Με μια καλή πρόθεση.


Δεν έπρεπε χωρίς επαρκή στοιχεία, με πολιτική απόφαση να γίνουν αυτά. Σίγουρα ήξερε ο Τσίπρας. Πιστεύω ήταν μια λάθος πολιτική απόφαση. Και το ίδιο λάθος απόφαση ήταν και η κατά μέτωπο επίθεση στα κανάλια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος με αυτό το κλείσιμο για τρεις ημέρες που εξευτέλισε τους ανθρώπους. Γιατί όλοι ήθελαν να υπάρχει ρύθμιση και να πληρώνουν. Και οι καναλάρχες το ήθελαν. Αν τους έλεγες ένα λογικό ποσό γιατί ήταν σε μια φάση να ανανεώνουν συνεχώς τις προσωρινές άδειες, που δεν το ήθελαν, γιατί τους είχε στο χέρι η εκάστοτε κυβέρνηση.

Δεν τα λέγατε τότε...

Τα έχω πει στον Τσίπρα. Αν έλεγε κανείς το παραμικρό τότε, λίγο να έλεγα να μην είναι 6 να είναι 4, θα γινόταν κόλαση του Δάντη, ήταν τέτοιο το κλίμα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czo703500375)