Σάλο και σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συνέντευξη του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης, επί ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Κοντονή στην Απογευματινή της Κυριακής, ο οποίος μίλησε για ένα ολόκληρο "παρα-σύστημα" που στήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα και το επιτελείο του για την υπόθεση Novartis.

Με δήλωσή του στο parapolitika.gr. ο Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος ήταν από εκείνους που είχαν πρωτοστατήσει κατά της διακυβέρνησης Τσίπρα για τους χειρισμούς της στην υπόθεση της Novartis, κάνει λόγο για κυνικές αποκαλύψεις που προκαλούν αποτροπιασμό και για ερωτήματα που παραμένουν αμείλικτα.

"Αυτή η άθλια και δυσώδης σκευωρία έχει αφήσει βαθύ πλήγμα στη Δημοκρατία, τον Κοινοβουλευτισμό και το Κράτος Δικαίου. Η πατρίδα μας δεν πρέπει να ζήσει ποτέ ξανά τέτοιες σκοτεινές πολιτικές περιόδους", επισημαίνει το στέλεχος της ΝΔ.

Ολόκληρη η δήλωση του Σπύρου Καρανικόλα στo parapolitika.gr

"Συγκλονίζουν και προκαλούν αποτροπιασμό οι κυνικές αποκαλύψεις, ότι ένα πανίσχυρο παρασύστημα εξουσίας, εντός του Μαξίμου τότε, είχε στόχο την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων του Τσίπρα. Τα ερωτήματα παραμένουν αμείλικτα.

Ένα είναι όμως σίγουρο: Αυτή η άθλια και δυσώδης σκευωρία έχει αφήσει βαθύ πλήγμα στη Δημοκρατία, τον Κοινοβουλευτισμό και το Κράτος Δικαίου. Η πατρίδα μας δεν πρέπει να ζήσει ποτέ ξανά τέτοιες σκοτεινές πολιτικές περιόδους.

Προσωπικά νιώθω πολύ υπερήφανος που από την πρώτη στιγμή αυτής της αθλιότητας, πίστεψα την αλήθεια και έδωσα σκληρές μάχες, υπερασπιζόμενος όλους όσους στοχοποίησε το καθεστώς Τσίπρα-Καμμένου. Και αυτό θα συνεχίζω να κάνω".