Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, όταν ρωτήθηκε για τις πολυήμερες διακοπές του και τις συχνές απουσίες του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Mega, η Ράνια Τζίμα ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις συχνές απουσίες του, με τις πολυήμερες διακοπές και την επικείμενη κατάταξή του στο στρατό και εάν με αυτό εισηγείται νέο υπόδειγμα διοίκησης. Μάλιστα του επεσήμανε ότι αν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πολυήμερες διακοπές στο Ροδάκινο της Κρήτης θα  πέφτανε και τα τσιμέντα.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης για τις αποκαλύψεις Κοντονή στην Απογευματινή: "Εαν ήμουν υπουργός τότε θα σας απαντούσα, ρωτήστε τον Τσίπρα"

Εμφανώς εκνευρισμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρουν τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών ο λαός Ξέρει ποιος είναι καθαρός και ποια θέλει να υπηρετήσει τον τόπο του».

Λίγο αργότερα, ερωτηθείς για το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ και τις εταιρείες του με τα αστακοκάραβα, ο κ. Κασσελάκης και πάλι, έδειξε να χάνει την ψυχραιμία του. « Οι Έλληνες έχουν βαρεθεί το gaslighting (ψυχολογική χειραγώγηση)

Και όλα όσα προσπαθούν να μου προσάψουν. Ότι είμαι lifestyle, μετά μου έλεγαν ότι είμαι χαζός, μετά ξένος, στη συνέχεια ότι είμαι αυταρχικός και τώρα διαπλεκόμενος. Πανικός διακρίνεται» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης άσκησε δριμεία κριτική στους δημοσιογράφους του Mega λέγοντας: «Είναι απαράδεκτο στο ρεπορτάζ σας να λέγεται ότι είπα ότι θα κάνω διακοπές στο στρατόπεδο. Εγώ είπα ότι στις λίγες ώρες που προσφέρονται για ξεκούραση, θα βλέπω βιογραφικά. Δεν πάω για ξεκούραση στο στρατό, δεν το είπα ποτέ αυτό».