Υποψήφια στις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι η Νόνη Δούνια, πρώην βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων και παρουσιάστρια, όπως έκανε γνωστό το ίδιο το κόμμα, που ανακοίνωσε τα πρώτα 28 ονόματα του ευρωψηφοδελτίου.

Έτσι, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Νόνη Δούνια ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει, για άλλη μία φορά, στο πρόσωπό της, όπως είπε η ίδια.

«Η ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω την Χώρα μας στην Ευρωβουλή, με τιμά ιδιαίτερα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια και συμπληρώνει: «Στόχος μου είναι μια Ελλάδα με ισχυρή θέση στην Ευρώπη και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Νόνης Δούνια:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει, για άλλη μία φορά, στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου, το «χρίσμα» της υποψήφιας ευρωβουλευτή, στις εκλογές του Ιουνίου.

Η ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω την Χώρα μας στην Ευρωβουλή, με τιμά ιδιαίτερα. Στόχος μου είναι μια Ελλάδα με ισχυρή θέση στην Ευρώπη και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό.

Μετά τη θητεία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σκοπεύω να συνεχίσω με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση, αλλά και με το ίδιο πάθος, τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

View this post on Instagram

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)