Σφοδρή φραστική επίθεση για τις δημόσιες τοποθετήσεις του εξαπολύει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γιατρό του νοσοκομείου Κιλκίς, Πέτρο Παππά, η ηλεκτρονική ιστοσελίδα των γιατρών της ενιαίας παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς, ygeianet.gr.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: "Η ΝΔ πλέον αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να κρύβει τις τεράστιες ευθύνες του Καραμανλή"


«Ο Πέτρος Παππάς δεν ασκεί αντιπολίτευση στις πολιτικές του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη»

Συγκεκριμένα, το ygeianet.gr περιλαμβάνει τον Πέτρο Παππά, τον οποίον κατηγορεί, μεταξύ άλλων, ότι δεν ασκεί αντιπολίτευση στις πολιτικές του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Το ygeianet.gr αναφέρει τα εξής σχετικά: “Όταν είσαι πολιτικά ανερμάτιστος και βρίσκεσαι καθημερινά στα κανάλια μιλώντας επί παντός επιστητού είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υποπέσεις σε σοβαρά ατοπήματα.

Τέτοια περίπτωση αποτελεί ο Γενικός Ιατρός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς.

Τάχθηκε υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις και λίγο αργότερα το κόμμα του τον άδειασε και τάχθηκε υπέρ των δημόσιων πανεπιστημίων.

Τώρα τάχθηκε υπέρ της αστυνομικής καταστολής στα δημόσια πανεπιστήμια, με αποτέλεσμα να τον κατηγορούν πως κάνει τα ρεπό των ακραίων της ΝΔ.

Κι ενώ τοποθετείται με ελαφρότητα σε κάθε ζήτημα της επικαιρότητας σε ένα μόνο δε βλέπουμε να διαπρέπει: στα ζητήματα υγείας!

Ενώ ο Άδωνις κατεδαφίζει το ΕΣΥ και ο Πέτρος Παππάς όφειλε ως γιατρός και βουλευτής της αντιπολίτευσης ν’ ασχολείται σε πλήρη και αποκλειστική απασχόληση μ’ αυτό το ζήτημα, εκείνος προσφέρει άλλοθι στην ακροδεξιά ζητώντας περισσότερη καταστολή.

Τα συγχαρητήριά μας...”.