Την παρέλαση συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ για την επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας της 25ης Μαρτίου, παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στον Καναδά.

*Διαβάστε εδώ: 25η Μαρτίου: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την Επανάσταση του 1821 (Εικόνες & Βίντεο)

«Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά να εκπροσωπώ σήμερα την πατρίδα μας σε αυτή την πραγματικά εντυπωσιακή παρέλαση συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ για την επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας της 25ης Μαρτίου», έγραψε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον ομόλογό του στον Καναδά Τζάστιν Τριντό, είδαν την παρέλαση και συνομίλησαν με αρκετό κόσμο.

«Ο αγώνας μας για εθνική ανεξαρτησία σε δύσκολες στιγμές είναι πάντα ιστορικά επίκαιρος. Χρόνια πολλά Ελλάδα!», ευχήθηκε ο πρωθυπουργός.


Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά να εκπροσωπώ σήμερα την πατρίδα μας σε αυτή την πραγματικά εντυπωσιακή παρέλαση συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ για την επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας της 25ης Μαρτίου.

Εδώ στον Καναδά πράγματι η καρδιά του Ελληνισμού χτυπάει πολύ δυνατά και το μήνυμα της 25ης Μαρτίου αντηχεί ζωντανό και επίκαιρο σε όλη την οικουμένη. Ο αγώνας μας για εθνική ανεξαρτησία σε δύσκολες στιγμές είναι πάντα ιστορικά επίκαιρος.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!