Για την τραγωδία στα Τέμπη και τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής» περί «μονταζιέρας» στα ηχητικά ντοκουμέντα αυτής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιάννης Μπούγας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη και εγώ» με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα. Ειδικότερα, σημείωσε πως «φυσικός χώρος για να διαπιστωθεί τι έγινε είναι η δικαιοσύνη που κάνει τη δουλειά της αμερόληπτα».

Αναφέρθηκε επίσης στα της πρότασης δυσπιστίας που καταθέτει το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «ο στόχος είναι εμφανής: ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θέλει να ανακτήσει την αξιοπιστία του». Σημείωσε, δε, πως «το ΠΑΣΟΚ είναι πιθανόν να μην είναι καν τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές».

Σε ό,τι αφορά την πρόταση Κασσελάκη περί διεθνών παρατηρητών στις εκλογές απάντησε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το κύρος, τις γνώσεις ή τη σοβαρότητα και η παρουσία του ευτελίζει τον θεσμό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υπονομεύει το κύρος της χώρας.

Σε ό,τι αφορά, δε, την στάση του πρώην υπουργού Κώστα Καραμανλή σε σχέση με τα Τέμπη, απάντησε πως ανέλαβε την αντικειμενική πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε.