Στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, υπογραμμίζοντας ότι  «έχει απογειωθεί η χυδαιότητα στις προσωπικές επιθέσεις» αναφορικά με τα σχόλια της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο της συζύγου του πρωθυπουργού.

«Η ανάρτηση της κ. Ακρίτα είναι ανατριχιαστική. Δεν είναι απλά ψέματα. Είναι πράγματα που δεν έχουν απασχολήσει καμία διαδικασία», δήλωσε στο ACTION24 Παύλος Μαρινάκης.

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι «δεν είναι ένα ανώνυμο τρολ του διαδικτύου, δεν υπάρχει περίπτωση οτιδήποτε απειλεί το πολίτευμα να πέσει κάτω».

Μαρινάκης: Δεν μπορεί κάποιοι κρυπτόμενοι να σπιλώνουν ανθρώπους


«Η κ. Ακρίτα έκανε χυδαία συρραφή αναρτήσεων από συγκεκριμένα κέντρα που είναι στο διαδίκτυο και επιτίθενται στη ΝΔ», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09ew2xsq06x)

Καταλήγοντας τόνισε: Όχι οικογένειες, όχι συζύγους, όχι παιδιά. Η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει εδώ και 50 χρόνια…Ο  κόσμος έχει προβλήματα θέλει να δει τι κάνουμε και έχουμε φτάσει στο σημείο.

Είναι αυτονόητο ότι θα προχωρήσει όλη η νομική διαδικασία. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα όριο σε αυτόν τον βούρκο. Αν δεν είχαμε το παράδειγμα του 2012-2015 2015-2019 και είδαμε που οδήγησε αυτός ο βούρκος.

Θα ζητήσει άρση της ασυλίας η Ακρίτα

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα έχει δηλώσει πως θα ζητήσει μόνη της την άρση της ασυλίας της ενώ ο πρωθυπουργός, έχει πει ότι θα πάει ο ίδιος στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί την σύζυγό του.