Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία τη νέα γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στους Αγίους Αναργύρους κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου είχε πάει η άτυχη 28χρονη για να καταγγείλει τον 39χρονο πρώην σύντροφό της ο οποίος την δολοφόνησε.

H 28χρονη γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε. Μόλις βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα, ο φίλος της αποχώρησε.

Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση δέχθηκε απίθεση από τον 39χρονο ο οποίος είχε στήσει καρτέρι θανάτου και την κατακρεούργησε.

'Αγιοι Ανάργυροι: Η σύλληψη του 39χρονου και οι εγκλεισμοί σε ψυχιατρείο

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο δράστης είχε συλληφθεί το 2019 για κατοχή μικροποσότητα ναρκωτικών, για βίαιη επίθεση σε αστυνομικούς και έχει τρεις εκούσιους εγκλεισμούς σε ψυχιατρείο, δύο για στερητικό σύνδρομο και έναν λόγω του ότι δεν ήτα σε καλή κατάσταση.

Όταν η κοπέλα πήγε στο τμήμα περιέγραψε πως τον είδε έξω από το σπίτι της αλλά δεν ήθελε να προχωρήσει σε μήνυση. Προφέρθηκε να επικοινωνήσει η ίδια στο 100 αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα είπε πως θα τηλεφωνήσει εκείνη στο 100.

Αν τηλεφωνούσε η αστυνομικός θα άνοιγε η επονομαζόμενη κάρτα στην Άμεση δράση και πιθανόν να ερχόταν πιο γρήγορα το περιπολικό.

Άγιοι Ανάργυροι: Ο διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση


Όταν η 28χρονη κοπέλα βγήκε από το τμήμα, τηλεφωνεί στο 100 και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Θύμα: Θέλω περιπολικό

Αστυνομία: Πού θέλετε να μεταβεί;

Θύμα: Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με ΙΧ φίλου μου

Αστυνομία: Που είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

Εκείνη τη στιγμή ακούγονται φωνές από την επίθεση.