Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην παρέμβασή της στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ, αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική στον τουρισμό. Τόνισε ότι η Ελλάδα είναι ένας ώριμος τουριστικός προορισμός με πολύ μεγάλο αριθμό αφίξεων, και σημείωσε ότι ο κεντρικός στόχος είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος.

Παράλληλα η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε με έμφαση ότι στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής στον τουρισμό είναι η ανθεκτικότητα και η βιωσιμότητα των προορισμών. Έκανε επίσης μια αναδρομή στην ιστορία της ΝΔ και αναφέρθηκε στον πατέρα της Γιάννη Κεφαλογιάννη ο οποίος ήταν ιδρυτικό στέλεχος της ΝΔ το 1974. Είπε ακόμη, ότι η ΝΔ πρωταγωνιστεί επί 50 χρόνια στην Ελλάδα και προσέφερε πολλά σε όλους τους τομείς.

«Από το 2019 η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέταξαν τη χώρα και την έκαναν πάλι πρωταγωνίστρια» είπε η κ. Κεφαλογιάννη, λέγοντας ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα με ισχυρές και βαθιές ρίζες στην κοινωνία. Κατέληξε λέγοντας ότι τα στελέχη της ΝΔ δίνουν τον αγώνα τους με ανιδιοτέλεια και δίνουν μάχης για τον άνθρωπο και τις ανάγκες, ενώ κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να δώσουν άλλη μια φορά τη μάχη για τις ευρωεκλογές.