Για τις επερχόμενες ευρωεκλογές μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος.

*Διαβάστε εδώ: ΠΑΣΟΚ: Η εικονική πραγματικότητα του Μητσοτάκη για τον πληθωρισμό δεν έχει σχέση με την οδυνηρή πραγματικότητα

«Οι δημοσκοπήσεις είναι σημαντικές, αποτυπώνουν μια κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική κοινωνία. Για μένα τα πιο σημαντικά είναι ότι η κυβέρνηση έχει μια ραγδαία φθορά και πλέον οι πολίτες αισθάνονται ότι δεν επιτελεί το έργο για το οποίο ψηφίστηκε. Δεν ασχολείται με την καθημερινότητα του πολίτη, δεν αντιμετωπίζει το μεγάλο ζήτημα της ακρίβειας, όχι μόνο τους τελευταίους οκτώ μήνες, αλλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει εκτιναχθεί το κόστος ζωής», είπε αρχικά.


Ανδρέας Σπυρόπουλος: Ο μόνος που μπορεί να ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση είναι το ΠΑΣΟΚ

«Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει το βράδυ της 9ης Ιουνίου, εάν η χώρα μας θα πρέπει να έχει μια σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση και αν θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας πόλος απέναντι στη ΝΔ που θα συσπειρωθούν ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις, προοδευτικές δυνάμεις, έτσι ώστε στις επόμενες εθνικές εκλογές να υπάρχει μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Θεωρώ ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, με ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο όχι μόνο θα είναι στη δεύτερη θέση αλλά θα έχει και ένα μεγάλο ποσοστό», επισήμανε.

«Ποια είναι τα ιδεολογικά χαρακτηριστικά του ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη αυτή τη στιγμή; Η ρητορεία του κ. Κασσελάκη και όλα αυτά τα οποία βλέπουμε από τη βάφτιση του και τα θαύματα μέχρι την αντιπολίτευση την οποία ασκεί, ακόμα και στην πρόταση δυσπιστίας, εκεί που είχαμε στριμώξει την κυβέρνηση για ένα πολύ μεγάλο ζήτημα να απολογηθεί, γιατί η κοινωνία θεωρεί ότι υπάρχει συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών και ασχολούμαστε με τους διεθνείς παρατηρητές. Αποπροσανατολισμός στη συζήτηση, μια εύκολή αντιπολίτευση, δώρα συνεχώς στη ΝΔ, γι’ αυτό λέω ότι ο μόνος που μπορεί να σταθεί με επάρκεια και μπορεί να ασκήσει ουσιαστική αντιπολίτευση και να έχει και πλήγματα η κυβέρνηση από αυτή είναι το ΠΑΣΟΚ», κατέληξε.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 19-04-24