Κίνηση επικοινωνιακού χαρακτήρα η οποία έγινε εκ του πονηρού από την κυβέρνηση με την συνδρομή του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης την συζήτηση που άνοιξε για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, εναντίον του κόμματος «Σπαρτιάτες».

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι «θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο εάν το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μπορούσε να αντιληφθεί την αξία της αυτοκριτικής, πριν επιδιώξει να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την υπόθεση των «Σπαρτιατών». Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να ακούσει ο ελληνικός λαός τους λόγους για τους οποίους, μαζί με την ΝΔ, κατέληξαν σε διατάξεις που διακρίθηκαν για τον ερασιτεχνισμό, την προχειρότητα και τελικά την ανεπάρκειά τους να προστατέψουν τη Δημοκρατία μας από τα μέλη και τους φίλους της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Και μια παρατήρηση: Η συχνότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σπεύδει να πιάσει το  αφηγηματικό «νήμα» από εκεί που το αφήνει η ΝΔ, το εκθέτει».

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό των ''Σπαρτιατών'' από τις Ευρωεκλογές: ''Η καταδίκη αυτή δεν ήταν αρκετή για να κόψει το εγκληματικό τους μένος''

Για υποκριτική, προβοκατόρικη ιστορία μιλούσαν οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη

Οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη μιλούσαν, μάλιστα, για υποκριτική, προβοκατόρικη ιστορία καθώς και τα δύο κόμματα γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει χρονικός προσδιορισμός για να κατατεθούν τα υπομνήματα.

Ανέφεραν, μάλιστα, ότι η όλη ιστορία αποσκοπεί στο να «ξεπλυθεί» η Ν.Δ. από τις νομοθετικές «αμαρτίες» με βάση τις οποίες το κόμμα του Κασιδιάρη εισήλθε στην Βουλή στις εκλογές του 2023, ενοχοποιώντας ταυτοχρόνως την Αξιωματική Αντιπολίτευση. «Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή», λένε χαρακτηριστικά.

Στοιχειοθετώντας, μάλιστα, τις νομικές παραμέτρους επισημαίνουν ότι «σύμφωνα με το άρ. 32 π.δ 26/2012 δεν ανακηρύσσεται συνδυασμός αν στην «πραγματική ηγεσία» του συμμετέχουν πρόσωπα καταδικασμένα για ορισμένα εγκλήματα. Πραγματική ηγεσία είναι εκείνη που διαφέρει από την φανερή η οποία είναι «εικονική». Προϋπόθεση, εξάλλου, για να ανακηρυχθεί το κόμμα αποτελεί η οργάνωση και η δράση να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στην περίπτωση των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» συντρέχουν και οι δύο προϋποθέσεις αποκλεισμού, δηλ. πραγματικός αρχηγός, άλλο από τον φανερό, ο οποίος είναι καταδικασμένος. Απ’ όλα τα παραπάνω, προκύπτει ανενδοίαστα κώλυμα του συνδυασμού  «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» για την ανακήρυξη και συμμετοχή του στις προσεχείς ευρωεκλογές, καθώς ο πραγματικός αρχηγός του (Κασιδιάρης) έχει καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση». Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος Αλέξανδρος Αυλωνίτης  μιλώντας για το θέμα ανέφερε ότι: « Ο κ. Μαρινάκης γνωρίζει καλά ότι είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, απότοκο των πολλαπλών και ανεπαρκέστατων νομοθετικών ρυθμίσεων του 2021 και 2023, που οδήγησαν στις γνωστές παλινωδίες με την εκλογή του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων. Τότε είχαμε ζητήσει την συνεργασία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε», υπογραμμίζει ο κ. Αυλωνίτης. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0rn3t335w9t)