Σε απάντηση προηγούμενης ανάρτησης του προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις τιμές των προϊόντων στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σημειώνει σε δική του ανάρτηση: «Δυστυχώς ο Στέφανος Κασσελάκης στο πρόχειρο βίντεο που ετοίμασε από το πανάκριβο εξοχικό του στις Σπέτσες (για το οποίο ακόμη περιμένουμε να μάθουμε το πόθεν και το έσχες) καταφεύγει συνειδητά για μια ακόμη φορά στην τεχνική της διαστρέβλωσης και της προπαγάνδας.

Ακόμη δυστυχέστερα, διαπράττει ένα μείζον πολιτικό λάθος: αντί να υπερασπίζεται τα λαϊκά εισοδήματα και συμφέροντα έναντι των πολυεθνικών κολοσσών, υπερασπίζεται επί της ουσίας τις καταχρηστικές εμπορικές πρακτικές τους που τους επιτρέπουν να παίζουν με τις τιμές σε ομοειδή προϊόντα από αγορά σε αγορά εντός της ευρωπαϊκής ένωσης».

Απευθυνόμενος, τέλος, στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Άκης Σκέρτσος αναφέρει: «Κύριε Κασσελάκη όταν η αγάπη σας για την πατρίδα και τους πολίτες επικρατήσει του μένους σας για τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της χώρας μας, τότε ίσως αποκτήσετε πιο καθαρή κρίση αλλά και πιο εποικοδομητική αντιπολιτευτική στάση ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έως τότε έχετε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσετε».

Η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου

Κασσελάκης: Στην Ελλάδα αγοράζουμε μόνο κόκκους που έχουν τα πτυχία τους

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε επίθεση στον Άκη Σκέρτσομε αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας για την ακρίβεια και την κριτική που άσκησε για τη μη δημοσίευση του πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως ο «υπουργός Επικρατείας βρήκε γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει φτηνότερα στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα» και πρόσθεσε ειρωνικά πως «μέσα στο κουτί που πωλείται στη Γερμανία οι κόκκοι είναι υποδεέστεροι, γιατί είναι γνωστό ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα αγοράζουμε μόνο κόκκους που έχουν τα πτυχία τους».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις τιμές του ελαιόλαδου στην Ελλάδα, προχωρώντας σε σύγκριση με τις τιμές που υπάρχουν στα γαλλικά ράφια των σούπερ μάρκετ. Τέλος, υπογράμμισε ότι «τόση πολλή κοροϊδία, σε τόσο πολλούς, και για τόσο πολύ χρονικό διάστημα, δεν έχει ξανασυμβεί στον τόπο μας». 

Δείτε την ανάρτηση Κασσελάκη

@skasselakis

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis«Υπουργός Επικρατείας!

Βρήκε γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει φτηνότερα στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα: Έχει υποδεέστερη σύνθεση! Η ίδια μάρκα. Η ίδια συσκευασία. Τα ίδια γραμμάρια. Όμως, μέσα στο κουτί που πωλείται στη Γερμανία οι κόκκοι είναι υποδεέστεροι! Γιατί είναι γνωστό ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα αγοράζουμε μόνο κόκκους που έχουν τα πτυχία τους, το πιάνο τους, τα γαλλικά τους.

Πάρτε και bonus! Ελληνικό κρητικό λάδι. Εμείς το εξάγουμε! Οι Έλληνες το πληρώνουμε 18,14 ευρώ το λίτρο. Οι Γάλλοι με τον διπλάσιο μισθό το πληρώνουν 13,5 ευρώ το λίτρο.

Τόση πολλή κοροϊδία, σε τόσο πολλούς, και για τόσο πολύ χρονικό διάστημα, δεν έχει ξανασυμβεί στον τόπο μας. Νομίζω ότι είναι ώρα να απαντήσουμε με δύο λέξεις: έχουμε αξιοπρέπεια».