«Ασφαλώς και είναι ευθύνη και υπερηφάνεια», είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών 2024, μιλώντας στο Open το βράδυ της Κυριακής 9/06.

*Διαβάστε εδώ: Ευρωεκλογές 2024: Κόντρα Γεωργιάδη - Τζάκρη - "'Όσα 'χαχα' και να κάνετε το 28% είναι πολύ υψηλότερο από το 17%"

«Αλίμονο αν ένας εκλεγμένος πολιτικός δεν είναι υπερήφανος που τον εμπιστεύονται οι συμπολίτες του. Εγώ είμαι πολύ υπερήφανος για τους 68.000 συμπολίτες μου που έβαλαν ψήφο στον Άδωνι Γεωργιάδη, τους τιμώ και τους ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά», επισήμανε ο υπουργός Υγείας.


Άδωνις Γεωργιάδης: H Νέα Δημοκρατία παραμένει η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στη χώρα

«Σήμερα, εφόσον έχουμε το τελικό αποτέλεσμα και μπορούμε να το κρίνουμε, η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στη χώρα, έχοντας όμως καταγράψει απώλειες, οι οποίες πρέπει να την προβληματίσουν για ποιο λόγο έχουν συμβεί», τόνισε.

Ερωτηθείς για τις απώλειες που σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Οι βασικές απώλειες της ΝΔ έρχονται από τα δεξιά της, αν λέγατε ”γάμος ομοφυλοφίλων” θα δείτε τη μισή απώλεια σίγουρα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1vnpjx87g0p)