Στέφανος Κασσελάκης για τη δίκη του για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες: Τιμητική δίωξη για εμένα (Εικόνες & Βίντεο)
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε ως μάρτυρας σε άσχετη υπόθεση από τη δίκη του και συγκεκριμένα για τη διαρροή των emails απόδημων από την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 8/05 ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, για τη δίκη στην οποία έχει παραπεμφθεί, μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες. Υπενθυμίζεται ότι η παραπομπή του σε δίκη για πλημμεληματική κατηγορία ήρθε μετά την ολοκλήρωση της ποινικής έρευνας που είχε διενεργήσει για το θέμα αυτό η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, μετά τη δημοσιοποίηση τον Μάρτιο του 2024 εγγράφων σχετικά με την ύπαρξη εταιρείας στις ΗΠΑ από τον τότε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε: Κασσελάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Το ΠΑΣΟΚ έπαθε ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ρίξει τον αρχηγό του
Σε δήλωσε που έκανε ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να μιλήσω. Σήμερα κατέθεσα ως μάρτυρας για γνωστό μου απόδημο Έλληνα που ζει στο Ηνωμένο Βασιλείο για τη διαρροή δεδομένων από την κυρία Ασημακοπούλου. Και εγώ δέχθηκα email από την κ. Ασημακοπούλου και η ιδέα ότι η διαρροή έγινε με τη συνεισφορά του Υπουργείο Εσωτερικών και δεν έχει συμμετοχή η κ. Ασημακοπούλου είναι κατάπτυστη ιδέα.
Προσωπικά δεν θα διεκδικήσω οικονομική αποζημίωση. Πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη έρευνα και να μην ξαναγίνει ποτέ. Υπάρχει και η δικιά μου υπόθεση. Δεν γνωρίζω εάν θα δικαστεί λόγω ωραρίου, εύχομαι να δικαστεί. Είναι τιμητική η δίωξη για μένα. Έχω δωρίσει το μέγιστο ποσό στο κόμμα. Το Κίνημα Δημοκρατίας έχει καταθέσει πρόταση για τη διαφάνεια. Εύχομαι η Αυγή και το Κόκκινο να μπορούν να πληρωθούν».
Όπως είπε και ο ίδιος, κατέθεσε ως μάρτυρας σε άσχετη υπόθεση από τη δίκη του και συγκεκριμένα για τη διαρροή των emails απόδημων από την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Η δίκη του για την οποία κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες δεν έχει εκδικαστεί ακόμη.
Διαβάστε: Κασσελάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Το ΠΑΣΟΚ έπαθε ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ρίξει τον αρχηγό του
Στέφανος Κασσελάκης για υπόθεση πόθεν έσχες: Είναι τιμητική η δίωξη για μένα
Σε δήλωσε που έκανε ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να μιλήσω. Σήμερα κατέθεσα ως μάρτυρας για γνωστό μου απόδημο Έλληνα που ζει στο Ηνωμένο Βασιλείο για τη διαρροή δεδομένων από την κυρία Ασημακοπούλου. Και εγώ δέχθηκα email από την κ. Ασημακοπούλου και η ιδέα ότι η διαρροή έγινε με τη συνεισφορά του Υπουργείο Εσωτερικών και δεν έχει συμμετοχή η κ. Ασημακοπούλου είναι κατάπτυστη ιδέα.Προσωπικά δεν θα διεκδικήσω οικονομική αποζημίωση. Πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη έρευνα και να μην ξαναγίνει ποτέ. Υπάρχει και η δικιά μου υπόθεση. Δεν γνωρίζω εάν θα δικαστεί λόγω ωραρίου, εύχομαι να δικαστεί. Είναι τιμητική η δίωξη για μένα. Έχω δωρίσει το μέγιστο ποσό στο κόμμα. Το Κίνημα Δημοκρατίας έχει καταθέσει πρόταση για τη διαφάνεια. Εύχομαι η Αυγή και το Κόκκινο να μπορούν να πληρωθούν».
Όπως είπε και ο ίδιος, κατέθεσε ως μάρτυρας σε άσχετη υπόθεση από τη δίκη του και συγκεκριμένα για τη διαρροή των emails απόδημων από την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Η δίκη του για την οποία κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες δεν έχει εκδικαστεί ακόμη.



