Σύνεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Στο φεστιβάλ Νεολαίας να καλέσουμε τον Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, τον ΛΕΞ, τον Μιθριδάτη και να συζητήσουμε πολιτικά
Ρηξικέλευθη πρόταση
Η πρόταση σύνεδρου που "έπεσε" στο τραπέζι του διαλόγου κατά τη διάρκεια του 5ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

Μια... "ιδιαίτερη" πρόταση για το Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, διατύπωσε σύνεδρος του κόμματος, που ανέβηκε στο βήμα για την τοποθέτησή του στο 5ο συνέδριο της παράταξης.
Και αυτό, όπως είπε, «για να δούμε πόσο μεγαλώνει ένα κόμμα, όταν ανοίγει τα όριά του». «Να δούμε ιδέες ριζοσπαστικές, που μπορούν να αγγίξουν τον κόσμο» προέτρεψε ακόμη.
Σύνεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Η "ιδιαίτερη" πρόταση για το Φεστιβάλ Νεολαίας
Πρότεινε, λοιπόν, στο συνέδριο να κληθούν ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, ο γνωστός ράπερ ΛΕΞ και ο Μιθριδάτης, ώστε να συζητήσουν για την επίδραση της τέχνης και της μουσικής πάνω στην πολιτική.Και αυτό, όπως είπε, «για να δούμε πόσο μεγαλώνει ένα κόμμα, όταν ανοίγει τα όριά του». «Να δούμε ιδέες ριζοσπαστικές, που μπορούν να αγγίξουν τον κόσμο» προέτρεψε ακόμη.
Σύνεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Στο φεστιβάλ Νεολαίας να καλέσουμε τον Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, τον ΛΕΞ και τον Μιθριδάτη και να συζητήσουμε πολιτικά pic.twitter.com/KwlRicgqdq
— ΕΛΛΑΔΑ 24 (@ellada24) June 15, 2025