Επίθεση κατά του νέου υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνου Πλεύρη, εξαπέλυσε η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023» Μαρία Καρυστιανού με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε: Τι οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιλογή Πλεύρη και υφυπουργών μετά τις παραιτήσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Τα μηνύματα της απόφασης

«Για τον Αθ. Πλεύρη πήγε δικογραφία στη Βουλή από την Εισαγγελία Λάρισας, ήδη από το 2024! Ο Πλεύρης ήταν ποινικά ερευνητέο πρόσωπο με βάση την πρόταση των 36 βουλευτών και τη διάταξη του Εισαγγελέα Λάρισας για το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος των Τεμπών! Μαζί με το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, τον Χρήστο Τριαντόπουλο!», αναφέρει η κ. Καρυστιανού.

Και στη συνέχεια προσθέτει ότι «όχι μόνο γλίτωσε την προανακριτική, αλλά κατά την πάγια πρακτική της κυβέρνησης, αναβαθμίστηκε: υπουργοποιήθηκε…». Καταληκτικά η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023» σχολιάζει δηκτικά ότι «δεν υπάρχει πάτος…».


Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού