Νέα σφοδρή επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Μυλωνάκη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ: "Να απαντήσει τι έκανε το υπόμνημα που καθ' ομολογία του έχει στα χέρια του"
Ολόκληρη η δήλωση
"Μόλις κατέθεσα άλλη μία επίκαιρη ερώτηση στον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιώργο Μυλωνάκη" ανέφερε στη δήλωσή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Κωνσταντοπούλου κατά Μυλωνάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Έχει ομολογήσει την εμπλοκή του"
«Ο κ. Μυλωνάκης έχει ομολογήσει την αρμοδιότητά του για το θέμα αυτό απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Καραμέρου, την 1η Σεπτεμβρίου του 2025. Έχει ομολογήσει την εμπλοκή του σε αυτήν την κακουργηματική, παρασκηνιακή δράση. Καλείται τώρα να απαντήσεις στη Βουλή, γιατί εκεί λειτουργεί θεσμικά η κοινοβουλευτική δημοκρατία, εκεί οφείλει θεσμικά ένας Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μάλιστα το δεξί χέρι του κυρίου Μητσοτάκη να προσέλθει και να δώσει εξηγήσεις» κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ολόκληρη η δήλωση της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας:
«Μόλις κατέθεσα άλλη μία Επίκαιρη Ερώτηση στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κύριο Γιώργο Μυλωνάκη, ο οποίος καλείται να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσεις σε πολύ σοβαρές ερωτήσεις που αφορούν κακουργηματικές ευθύνες του ιδίου και άλλων προσώπων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, για το γεγονός ότι ενεπλάκη τόσο σε προειδοποιήσεις βουλευτών σε σχέση με το απόρρητο περιεχόμενο εισαγγελικών ερευνών και παρακολουθήσεων συνομιλιών, αλλά και ότι ενεπλάκη στην παραγγελία και διακίνηση ενός υπομνήματος για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, το οποίο ακόμη δεν έχει δοθεί στη Βουλή, στη δημοσιότητα, στην κοινή γνώμη. Ο κύριος Μυλωνάκης καλείται να απαντήσει τι έκανε με αυτό το υπόμνημα που καθ’ ομολογία του έχει στα χέρια του από τα μέσα Ιουνίου. Ποιος ενημερώθηκε για την παραγγελία του υπομνήματος; Ποιος ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του και αν ενημερώθηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός; Εάν υπάρχουν σημεία του υπομνήματος που το αποκαλεί άτυπο ή ενημερωτικό ή εσωτερικό σημείωμα, αν υπάρχουν λοιπόν σημεία αυτού του σημειώματος άλλος υπομνήματος, που δεν χρησιμοποιήθηκαν και αν υπάρχουν χωρία του υπομνήματος αυτού που μιλούν για ποινΚαραμέρου, την 1η Σεπτεμβρίου του 2025. Έχει ομολογήσει την εμπλοκή του σε αυτήν την κακουργηματική, παρασκηνιακή δράση. Καλείται τώρα να απαντήσεις στη Βουλή, γιατί εκεί λειτουργεί θεσμικά η κοινοβουλευτική δημοκρατία, εκεί οφείλει θεσμικά ένας Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μάλιστα το δεξί χέρι του κυρίου Μητσοτάκη να προσέλθει και να δώσει εξηγήσεις».