Κωνσταντοπούλου: "Θα προσπαθήσουν να βγάλουν άκυρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων μετά τις εκταφές" - "Θα ρίξουν τους πάντες στα μαλακά"
Το καυστικό σχόλιο για τον Τσίπρα
"Ανασύρανε δικογραφία που αφορά αξιόποινες πράξεις των ιατροδικαστών", υποστήριξε μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Διευκρινήσεις σχετικά με τον αγώνα του Πάνου Ρούτσι, ο οποίος βρίσκεται στην 22η μέρα απεργίας πείνας, έδωσε η συνήγορος του, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Συγκεκριμένα, ελλείψει των επίσημων αναφορών από την εισαγγελία Λάρισας σχετικά με την αποδοχή του αιτήματος εκταφής της σορού του Ντένις Ρούτσι, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, μιλώντας στο Open κατήγγειλε ότι: «Τουλάχιστον μιμάμιση ώρα αφότου κυκλοφορούσε η είδηση ότι έγινε δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι, 16:09 με ειδοποίησαν ότι υπάρχει μια παραγγελία της εισαγγελέως». Παράλληλα, κατήγγειλε πως της δόθηκε η παραγγελία και όχι η δικογραφία, την οποία την έστειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Λάρισας και δεν την δίνουν στο συνεργάτη της.
Διαβάστε: Κασσελάκης για Τέμπη: Οι γονείς απαιτούν διαφάνεια σε όλα - Καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει θέση (Εικόνες)
Κωνσταντοπούλου: Ανασύρανε δικογραφία με αξιόποινες πράξεις ιατροδικαστών
Σημειώνεται ότι, η κ. Κωνσταντοπούλου, περιγράφοντας αυτή την κατάσταση, έκανε λόγο για καψώνια και μεθοδεύσεις, με στόχο «να μπαζώσουν την ενημέρωση». Επίσης, η συνήγορος του Πάνου Ρούτσι ανέφερε ότι η ανάκριση δεν έχει κλείσει οριστικά, σημειώνοντας ότι αυτό θα το κρίνει το Συμβούλιο. Όσον αφορά τη δικογραφία, ανέφερε πως δεν υπάρχουν τα αιτήματα των συγγενών. «Φαίνεται ότι ανασύρανε δικογραφία που αφορά αξιόποινες πράξεις των ιατροδικαστών στην ανάκριση για το έγκλημα των Τεμπών για να παραγγείλουν τις εκταφές», υποστήριξε. Στη συνέχεια, η ίδια προχώρησε στην προσωπική εκτίμηση ότι «θα προσπαθήσουν στο ακροατήριο να βγάλουν άκυρα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων μετά τις εκταφές».
Κωνσταντοπούλου: Η κοινωνία έχει σιχαθεί αυτές τις αυτάρασκες προκλητικές επιδείξεις εξουσίας
Συνεχίζοντας η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ισχυρίστηκε ότι προετοιμάζεται μια «κατάσταση στην οποία θα ρίξουν τους πάντες στα μαλακά». Παρατήρησε ακόμα πως μετά την επίσκεψη του Αριχεπισκόπου Ιερώνυμου κυκλοφόρησε η είδηση ότι έγινε δεκτό το αίτημα του Ρούτσι, ο οποίος συνεχίζει για 22η ημέρα την απεργία πείνας. Ερωτηθείσα για τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, δεν έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεσή της περιορίζοντας να πει: «Ήταν να πω το είπα, όλη η κοινωνία που έχει σιχαθεί αυτές τις αυτάρασκες προκλητικές επιδείξεις εξουσίας, κατάλαβε ότι το μήνυμα που εξέπεμψα ήταν έως εδώ». Ωστόσο, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, ξεχώρισε από την κυβέρνηση τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια. Παράλληλα, καυστική ήταν με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από το βουλευτικό αξίωμα. Χαρακτηριστικά, είπε πως είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ένας πολιτικός να παραιτείται από βουλευτής και να λέει ότι παραιτείται για να ενεργοποιηθεί πολιτικά.