Τσουκαλάς στα Παραπολιτικά 90,1: Το ενδεχόμενο κόμμα Τσίπρα δεν ασκεί επιρροή στο ΠΑΣΟΚ - Είναι θέμα του ΣΥΡΙΖΑ (Ηχητικό)
"Μιλάμε για το μέλλον όχι με βαρίδια του παρελθόντος"
"Η παραίτηση Τσίπρα είναι ένα θέμα που αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται ότι είναι μια νέα διάσπαση ενός άλλου κόμματος άρα είναι ένα εσωτερικό ζήτημα", είπε ο Κώστας Τσουκαλάς στα Παραπολιτικά 90,1

«Η παραίτηση του κ. Τσίπρα είναι ένα θέμα που αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται ότι είναι μια νέα διάσπαση. Το ενδεχόμενο κόμμα Τσίπρα δεν ασκεί κάποια επιρροή στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη.
Διαβάστε: Τσουκαλάς στα Παραπολιτικά 90,1 για εργασιακό νομοσχέδιο: Αμφισβητεί κατακτήσεις σχετικές με το ωράριο (Ηχητικό)
Τσουκαλάς για την παραίτηση Τσίπρα
Αρχικά, ο κ. Τσουκαλάς σχετικά με την παραίτηση Τσίπρα, τόνισε: «Είναι ένα θέμα που αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται ότι είναι μια νέα διάσπαση ενός άλλου κόμματος άρα είναι ένα εσωτερικό ζήτημα». Ερωτηθείς αν εκτιμά ότι το ενδεχόμενο κόμμα Τσίπρα μπορεί να επηρεάσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, απάντησε: «Αν δείτε και τις μετρήσεις θα δείτε ότι δεν ασκεί κάποια επιρροή στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει μια δεξαμενή η οποία είναι αυτή τη στιγμή στους αναποφάσιστους τους οποίους θέλουμε να πείσουμε για να γίνει πράξη η πολιτική αλλαγή αυτό μπορεί να εννοεί η ΝΔ ότι την ευνοεί μια ενδεχόμενη πολυδιάσπαση σε επίπεδο απεύθυνσης στον κορμό των αναποφάσιστων. Στο θέμα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει ιδιαίτερη απεύθυνση και δυναμική από ένα ενδεχόμενο κόμμα του πρώην Πρωθυπουργού».
Και τέλος πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι ένα ατομικό αφήγημα για το παρελθόν μπορεί να αφορά τις λύσεις του μέλλοντος, πρέπει να μιλήσουμε για το μέλλον όχι με βαρίδια του παρελθόντος, όχι με ατζέντα παρελθόντος».