Πηγές ΠΑΣΟΚ: Δεν έγιναν δομικές αλλαγές μετά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ - "Μόνο "μερεμέτια" κάνουμε" δήλωσε ο Γιώργος Ζαλίδης
Τί αποκάλυψε ο νυν αντιπρόεδρος του Οργανισμού
"Στο ερώτημα γιατί δεν το κάνουν αυτό, απάντησε ότι είναι αρμοδιότητα του Υπουργού!", επισήμαναν οι πηγές του ΠΑΣΟΚ

Σε σοβαρές αποκαλύψεις ως προς τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησε, σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ, ο νυν αντιπρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Ζαλιδης, καταθέτοντας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής. Σύμφωνα με τις πηγές της Χαριλάου Τρικούπη ο κ. Ζαλιδης απαντώντας στην Ευαγγελία Λιακούλη τόνισε ότι «δεν έγιναν δομικές αλλαγές μετά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μόνο "μερεμέτια" κάνουμε». «Επίσης ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Καββαδάς περνάει τα απογεύματα, μετά την εργασία του ως Διευθυντής στην ΑΑΔΕ, υπογράφει μόνο τα έγγραφα που του ετοιμάζουν άλλοι –άγνωστοι στον αντιπρόεδρο κ. Ζαλίδη, όπως αποκάλυψε ο τελευταίος», τονίζουν οι ίδιες πηγές.
Διαβάστε: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Δύσκολο έως αδύνατο να γίνουν εντός Οκτωβρίου οι πληρωμές, δηλώνει ο πρώτος αντιπρόεδρος του Οργανισμού - "Καρδιά του προβλήματος" τα ΚΥΔ
Πηγές ΠΑΣΟΚ: Τί αποκάλυψε ο νυν Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ
«Ο νυν Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ ερωτηθείς σε ποιες δομικές αλλαγές έγιναν μετά το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναφέρθηκε ρητά ότι θα έπρεπε να αλλάξει η κατάσταση στα ΚΥΔ, λέγοντας ότι τα στοιχεία που υπάρχουν με παρανομίες σε ΑΦΜ ενοχοποιούν μεγάλο αριθμό ΚΥΔ τα οποία πρέπει εκ του μηδενός να πιστοποιηθούν ξανά», συμπληρώνουν οι πηγές του ΠΑΣΟΚ. «Στο ερώτημα γιατί δεν το κάνουν αυτό, απάντησε ότι είναι αρμοδιότητα του Υπουργού! Ερωτηθείς αν ο Υπουργός το γνωρίζει αυτό και τη σπουδαιότητά του, απάντησε θετικά , δήλωσε ότι έγιναν ειδικές συσκέψεις γι’ αυτό το θέμα και απολύτως αμήχανος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο υπουργός δεν προβαίνει στην προφανή και αναγκαία αλλαγή που και ο ίδιος του έχει προτείνει», τονίζουν οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.