Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Λιακούλη σε Σατολιά: "Όλοι της Κυβέρνησης ήξεραν;" - "Όλοι ήξεραν!"
Τι αναφέρουν πηγές του ΠΑΣΟΚ
"Στο ερώτημα αν ήταν απόλυτα παράδοξο να αποσυρθεί η λύση που δίνει διαφάνεια και χτυπά τη διαφθορά, ο μάρτυρας επιβεβαίωσε ότι ήταν παράλογο" υποστηρίζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ

«Αποκαλυπτικά» ήταν σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ, «τα όσα κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ Παύλος Σατολιάς εξεταζόμενος από την βουλευτή Ευαγγελία Λιακούλη» για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Σύμφωνα με τις πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ερωτηθείς ο μάρτυρας γιατί το 2020 που προσφέρθηκε από τον ίδιο ως λύση το σύστημα gov.gr και εφαρμόστηκε με επιτυχία πιλοτικά, αυτό δεν εφαρμόστηκε, επιβεβαίωσε ότι με πολιτική απόφαση του Υπουργού της ΝΔ κ. Λιβανού αποσύρθηκε, για να αναλάβει ξανά η Neuropublic και η GAIA Επιχειρείν. Όταν το gov.gr, ξανατοποθετήθηκε το 2022 είχε απόλυτη επιτυχία τόνισε ο μάρτυρας, αλλά δυστυχώς η Κυβέρνηση πάλι το απέσυρε».
Διαβάστε: ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανέβηκαν οι τόνοι στην Εξεταστική: "25 χρόνια αγροτοσυνδικαλιστής, τώρα θυμηθήκατε το σκάνδαλο", είπε ο Λαζαρίδης σε μάρτυρα
«Στο ερώτημα αν ήταν απόλυτα παράδοξο να αποσυρθεί η λύση που δίνει διαφάνεια και χτυπά τη διαφθορά, ο μάρτυρας επιβεβαίωσε ότι ήταν παράλογο. Στο ερώτημα αν συνειδητά απέσυρε η Κυβέρνηση και οι υπουργοί της το gov.gr , παρότι γνώριζαν τις παρανομίες και τα μεγάλα προβλήματα όλη η Κυβέρνηση, όλοι οι Υπουργοί, όλοι οι Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι, καθώς και τα στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ, απάντησε καταφατικά και μάλιστα ότι ενημερώθηκαν από τον ίδιο για τα μεγάλα προβλήματα του οργανισμού. Αν ήταν ενήμερος ο ίδιος ο πρωθυπουργός για μεγάλα προβλήματα και τα ζητήματα των παρανομιών του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο μάρτυρας απάντησε καταφατικά», κατέληξαν οι ίδιες πηγές .