Την απουσία εκπροσώπων της Αριστεράς από την κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου σχολίασε ο πολιτικός αναλυτής Ανδρέας ΔρυμιώτηςΌπως τόνισε, «για εμένα ήταν οι άδειες καρέκλες στην κηδεία του Σαββόπουλου, πρέπει να προβληματίσουν τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα. Δηλαδή, πλέον το να είσαι Αριστερός, έχει καταλήξει να είναι -εγώ θα πω-, να μην είσαι Έλληνας».

Ο κ.Δρυμιώτης τόνισε, δε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ τα εξής: «ο Σαββόπουλος τι ήταν; Ήταν πραγματικά η επιτομή του ελληνισμού. Είναι ντροπή για την Ελλάδα. Και πρέπει να το καταλάβουν αυτοί που τους καθοδηγούν».

«Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Όσοι αριστεροί καλλιτέχνες παίρνουν θέση δημόσια θα πρέπει όσοι είναι δεξιοί να μην πηγαίνουν στις παραστάσεις τους;» κατέληξε.