Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη δημόσια παρουσία στην ελληνική πρωτεύουσα, παρευρισκόμενη στην επετειακή εκδήλωση για τα 250 χρόνια λειτουργίας του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Η σημαντική αυτή εμφάνιση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έλαβε χώρα στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, επί της κεντρικής λεωφόρου Συγγρού.

Διαβάστε: Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Τι φέρνει η πρέσβειρα-κλειδί των ΗΠΑ στην Ελλάδα - Οι εκτιμήσεις του Ελληνοαμερικανού γερουσιαστή Λεωνίδα Ραπτάκη για ελληνοτουρκικά και ενέργεια στο parapolitika.gr

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της  Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο Grand Hyatt Athens και τα πρώτα της λόγια

Η άφιξη της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο αθηναϊκό ξενοδοχείο προκάλεσε αίσθηση, καθώς επέλεξε μια εκθαμβωτική μαύρη επίσημη τουαλέτα που αναδείκνυε την κομψότητά της. Το χαρακτηριστικό και εκφραστικό χαμόγελό της συνόδευε κάθε της κίνηση, δημιουργώντας μια θετική και φιλική ατμόσφαιρα γύρω της.  Συγκεκριμένα, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα έφτασε λίγα λεπτά πριν τις επτά, ενώ στο καλωσόρισμα που δέχθηκε (της φώναξαν «καλώς ήρθατε») εκείνη απάντησε «ευχαριστώ, είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ».

Δείτε εικόνες:

kimberli__6_
kimberli__1_
kimberli__2_
kimberli__3_
kimberli__4_
kimberli__5_
Η εντυπωσιακή εμφάνιση της  Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο Grand Hyatt Athens
kimberli-guilfoyle-athina-parousies__4_
kimberli-guilfoyle-athina-parousies__3_
kimberli-guilfoyle-athina-parousies__5_
kimberli-guilfoyle-athina-parousies__6_
kimberli-guilfoyle-athina-parousies__1_




Το δείπνο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και το εντυπωσιακό μενού

Μέσα από την εκπομπή, «Χαμογέλα και πάλι» παρουσιάστηκε το μενού του αποψινού δείπνου στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η πρώτη επιλογή περιλαμβάνει για ορεκτικό, καρδιές μαρουλιού, τυρί μανούρι ψητά λαχανικά και πέστο ρόκας. Για κυρίως πιάτο, φιλέτο μοσχαριού σε σάλτσα κόκκινου κρασιού και θυμαριού, καρότα baby γλασαρισμένα με μέλι και σουσάμι, μανιτάρι king oyster και πατατούλες ριζόλ. Και για επιδόρπιο red velvet cake. H δεύτερη επιλογή περιλαμβάνει για ορεκτικό, καρδιές μαρουλιού, κατσικίσιο τυρί, φράουλες και βινεγκρέτ βαλσάμικου. Για κυρίως πιάτο, φιλέτο τσιπούρας με λαχανικά baby, σάλτσα λευκού κρασιού και αρωματικό λάδι βοτάνων και για επιδόρπιο red velvet cake. Η τρίτη επιλογή περιλαμβάνει για ορεκτικό, σαλάτα mesclum με αγγούρι, ταλιατέλες, κρουτόν, ντοματίνια και βινεγκρέτ βαλσάμικου. Για κυρίως πιάτο, ψητή μπριζόλα κουνουπιδιού μαριναρισμένη με garam masala, σάλτσα καρύδας και ταχινιού, καρύδια, αποξηραμένες νιφάδες τσίλι και λάδι βασιλικου και για επιδόρπιο red velvet cake.