«Σήμερα τιμάμε μια μεγάλη επέτειο κατά της χούντας. Τιμάμε εκείνους τους νέους και τις νέες, που αγωνίστηκαν, τους ανθρώπους που όρθωσαν ανάστημα κατά της Χούντας», ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την κατάθεση στεφάνου, με αφορμή την 52η επέτειο εορτασμού του Πολυτεχνείου.

Κωνσταντοπούλου: "Υποχρέωσή μας να αγωνιστούμε εναντίον κάθε αντιδημοκρατικής, αυταρχικής και απολυταρχικής πολιτικής"

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Καθώς αντιμετωπίζουμε μια κυβέρνηση, που μέσα της έχει αρνητές των νεκρών του Πολυτεχνείου, πρόσωπα που στήριξαν τη Χούντα, αισθανόμαστε το καθήκον να παλέψουμε όπως οι νέοι εκείνης της εποχής».

Καταλήγοντας στο μήνυμά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Αθάνατοι εκείνοι που έδωσαν τη ζωή τους, τιμή σε εκείνους που αγωνίστηκαν για να έχουμε δημοκρατία. Είναι και σήμερα υποχρέωσή μας να αγωνιστούμε εναντίον κάθε αντιδημοκρατικής, κάθε αυταρχικής, κάθε απολυταρχικής πολιτικής. Και αυτό θα κάνουμε».

Δείτε το βίντεο: