Στράτος Σιμόπουλος: Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)
Η επίθεση είχε αποδοθεί στον Ρουβίκωνα
"Για πολλοστή φορά, εν ώρα λειτουργίας, το γραφείο μου έγινε στόχος με τρικάκια και συνθήματα από μασκοφόρο", ανέφερε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Στράτος Σιμόπουλος
Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα από τις αστυνομικές Αρχές για συμμετοχή στην επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου. Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση περιλάμβανε αναγραφή συνθημάτων και ρίψη φέιγ - βολάν. Εις βάρος των δύο εμπλεκόμενων προσώπων, 33 και 21 ετών, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε: Στράτος Σιμόπουλος στο parapolitika.gr για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του: "Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια, δεν πτοούμαι, συνεχίζω" - Τι λέει για ΕΛΤΑ και Σαμαρά
Υπενθυμίζεται πως η επίθεση είχε αποδοθεί στον Ρουβίκωνα, που υπέγραφε τα φέιγ - βολάν με αναφορές για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Σε δήλωσή του ο βουλευτής τη ΝΔ ανέφερε: «Για πολλοστή φορά, εν ώρα λειτουργίας, το γραφείο μου έγινε στόχος με τρικάκια και συνθήματα από μασκοφόρους. Αυτή η φορά από τον Ρουβίκωνα. Η σημερινή επίθεση μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ήπια" συγκρινόμενη με τη προηγούμενη με γκαζάκια στο σπίτι μου.
Η δικαιολογία αυτή τη φορά ήταν "τα Τέμπη". Από πίσω, όμως, σίγουρα κρύβεται και η απέχθεια τους για τις πολιτικές μου απόψεις, οι οποίες έχουν πάντα πολιτικό και ιδεολογικό περιεχόμενο. Όπως έχω επανειλημμένα δηλώσει δεν πτοούμαι».
Διαβάστε: Στράτος Σιμόπουλος στο parapolitika.gr για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του: "Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια, δεν πτοούμαι, συνεχίζω" - Τι λέει για ΕΛΤΑ και Σαμαρά
Υπενθυμίζεται πως η επίθεση είχε αποδοθεί στον Ρουβίκωνα, που υπέγραφε τα φέιγ - βολάν με αναφορές για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Στράτος Σιμόπουλος: Για πολλοστή φορά, εν ώρα λειτουργίας, το γραφείο μου έγινε στόχος
Σε δήλωσή του ο βουλευτής τη ΝΔ ανέφερε: «Για πολλοστή φορά, εν ώρα λειτουργίας, το γραφείο μου έγινε στόχος με τρικάκια και συνθήματα από μασκοφόρους. Αυτή η φορά από τον Ρουβίκωνα. Η σημερινή επίθεση μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ήπια" συγκρινόμενη με τη προηγούμενη με γκαζάκια στο σπίτι μου.Η δικαιολογία αυτή τη φορά ήταν "τα Τέμπη". Από πίσω, όμως, σίγουρα κρύβεται και η απέχθεια τους για τις πολιτικές μου απόψεις, οι οποίες έχουν πάντα πολιτικό και ιδεολογικό περιεχόμενο. Όπως έχω επανειλημμένα δηλώσει δεν πτοούμαι».
En