Νέες δηλώσεις "Φραπέ": Θα είμαι στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στις 11 Δεκεμβρίου, πολλοί θα τρέχουν (Βίντεο)
Με φόντο την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
"Όποιος λέει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δείχνει εμένα και την οικογένειά μου, θα με βρει απέναντί του στη Δικαιοσύνη", προειδοποιεί με τη σειρά του ο "Χασάπης"
Με φόντο την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, το OPEN δημοσιεύει αποκλειστικές δηλώσεις των δύο πρωταγωνιστών και συγκεκριμένα του «Φραπέ» και του «Χασάπη», την ώρα που η Εξεταστική Επιτροπή βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ξυλούρης («Φραπές») τονίζει ότι θα προσέλθει στην Εξεταστική, όπου θα μιλήσει για όλους και για όλα, λέγοντας ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ενώ ο Ανδρέας Στρατάκης («Χασάπης») διαμηνύει ότι θα κινηθεί νομικά κατά όποιου υπαινίσσεται ότι εμπλέκεται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Διαβάστε: ΟΠΕΚΕΠΕ: ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά κατέθεσαν από κοινού αίτημα για έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής του "Φραπέ"
«Στις 11 Δεκεμβρίου, 9 το πρωί, θα είμαι στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. Δεν θα χρειαστεί καμία βίαιη προσαγωγή. Θα πάω και θα μιλήσω. Θα πάω με φορτωτή γεμάτο ντοσιέ, αρχεία και φακέλους. Θα μιλήσω για όλους. Για όλους. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Πολλοί θα τρέχουν. Θα έχουμε... μαραθώνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυλούρης.
Από τη μεριά του ο Ανδρέας Στρατάκης («Χασάπης») ανέφερε «επειδή μετά την κατάθεσή μου στην Εξεταστική, όπου με ρώτησαν αν η κόρη μου κέρδισε λαχείο, διατυπώνονται υπόνοιες για περίεργες συμπτώσεις και μαύρο χρήμα, ξεκαθαρίζω ότι πρόσωπο της οικογένειάς μου κέρδισε το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο το 2017, ήταν περίπου 1 εκατ. ευρώ. Εισπράξαμε τα χρήματα από τα κεντρικά του ΟΠΑΠ τον Φεβρουάριο του 2017. Όλα νόμιμα. Όποιος λέει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δείχνει εμένα και την οικογένειά μου, θα με βρει απέναντί του στη Δικαιοσύνη. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη».
Διαβάστε: ΟΠΕΚΕΠΕ: ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά κατέθεσαν από κοινού αίτημα για έκδοση εντάλματος βίαιης προσαγωγής του "Φραπέ"
En