Το Γενικό Προξενείο που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκιλφόιλ. Μάλιστα, απευθύνοντας χαιρετισμό στη Βόρεια Ελλάδα, η κυρία Γκιλφόιλ εξήρε την ομάδα του Αμερικανικού προξενείου. Από την υποστήριξη αμερικανικών εταιρειών και εκπαιδευτικών συνεργασιών μέχρι την προώθηση της περιφερειακής ασφάλειας και την ενίσχυση των σχέσεων σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αυτή η ομάδα κάνει την Αμερική και την Ελλάδα πιο ασφαλείς, ισχυρές και ευημερούσες κάθε μέρα!» έγραψε στο Χ.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Χαμόγελα, δώρα και ατάκες στην συνάντηση της Κίμπερλι Γκίλφοιλ με τον Κώστα Γκιουλέκα (Εικόνες & Βίντεο)

Αναλυτικά η Η της Κίμπερλι Γκιλφόιλ: "Γειά σου, Βόρεια Ελλάδα! Πόσο μεγάλη τιμή είναι που επιτέλους επισκέπτομαι τη Θεσσαλονίκη και γνωρίζω την καταπληκτική ομάδα στο Γενικό Προξενείο των Η.Π.Α. @USConsulateThes εδώ. Από την υποστήριξη αμερικανικών εταιρειών και εκπαιδευτικών συνεργασιών μέχρι την προώθηση της περιφερειακής ασφάλειας και την ενίσχυση των σχέσεων σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, αυτή η ομάδα κάνει την Αμερική και την Ελλάδα πιο ασφαλείς, ισχυρές και ευημερούσες κάθε μέρα!"