Μπρα ντε φερ Αποστολάκη - Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο με τη Συρεγγέλα: "Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει χατίρια" - "Ναι, το είδαμε. Τι ντροπή!"
Τα "καρφιά" της Κωνσταντοπούλου
Τα λεγόμενα της Αποστολάκη δεν φαίνεται να ικανοποίησαν την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία συνέχισε να "πυροβολεί" κατά του ΠΑΣΟΚ
Την απερίφραστη καταδίκη της εξέφρασε η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, Μιλένα Αποστολάκη, με φόντο τη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η Μαρία Συρεγγέλα από την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
"Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει χατίρια" - "Ναι, το είδαμε. Τι ντροπή!"
«Καταδικάζουμε λεκτικές επιθέσεις και σεξιστικές επιθέσεις όπως αυτές που ακούστηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά και εκείνη τη στιγμή η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολίασε σκωπτικά ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει το χατίρι στην πλειοψηφία. «Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει χατίρια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μιλένα Αποστολάκη, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να υποστηρίζει: «Ναι, το είδαμε. Τι ντροπή!». Στη συνέχεια έριξε τα «καρφιά» της στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα όσα κατήγγειλε περί απειλών από τον Γιώργο Ξυλούρη. «Για όσα κατήγγειλα δεν λέτε τίποτα; Να πάρω το 100!», της φώναξε.
Τότε, η Μιλένα Αποστολάκη καταδίκασε τις απειλές που δέχθηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας: «Μένουμε όλοι άναυδοι. Ελπίζω να υπάρχουν αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες που θα μπορέσουν να επιβεβαιώσουν όσα καταγγέλλετε, κυρία Κωνσταντοπούλου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τα λεγόμενά της δεν φαίνεται να ικανοποίησαν την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία συνέχισε να «πυροβολεί» κατά του ΠΑΣΟΚ. «Ελπίζετε, αλλά δεν τον ρωτάτε τον ίδιο να σας πει. Τι ντροπή! Οι επισυνδέσεις…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
En