Θύμα λεκτικής επίθεσης από την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατήγγγειλε ότι έπεσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο «γαλάζιος» εισηγητής με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ υποστήριξε ότι μετά το πέρας της χθεσινής μαραθώνιας συνεδρίασης ενώ κατευθυνόταν στο γραφείο του, η κυρία Κωνσταντοπούλου άρχισε να τον αποκαλεί στους διαδρόμους «γυμνοσάλιαγκα» και «βρομιάρη».

Διαβάστε: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάλεσε το 100 μετά τις απειλές του "Φραπέ" - Ήρθε περιπολικό, αλλά "κάποιος" τους είπε να φύγουν 

Παράλληλα αποκάλυψε μάλιστα ότι το βράδυ της Πέμπτης όλα τα μέλη της ΝΔ που μετέχουν στην εξεταστική δέχθηκαν από άγνωστο αποστολέα απειλητικά και χυδαία μηνύματα τα οποία θα διαβιβαστούν για τα περαιτέρω στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Επαναλαμβάνω την χθεσινή αήθη επίθεση που εξαπέλυσε η κυρία Κωνσταντοπούλου στην κυρία Συρεγγέλα. Σεξιστική επίθεση λέγοντάς της σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν. Συνέχισε και στο Kontra την επίθεση όπου είπε ότι η κυρία Συρεγγέλα συνδέεται με κακοποιά στοιχεία και πρακτική υπόθαλψης. Το αν συνδέεται με κακοποιά στοιχεία θα κληθεί να το αποδείξει στην Δικαιοσύνη. Χθες μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης επιτέθηκε και στον κ. Φόρτωμα με βαρύτατες εκφράσεις. Το ίδιο συνέβη και με εμένα. Πηγαίνοντας στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ήταν πίσω μου με συνεργάτες της και τον κ. Καζαμία λέγοντας μου ότι είμαι γυμνοσάλιαγκας και βρωμιάρης» είπε χαρακτηριστικά. «Την ίδια στιγμή τα μέλη της ΝΔ έλαβαν από συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση ηλεκτρονικά μηνύματα απειλητικά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν συνδέονται με την Πλεύση Ελευθερίας. Γράφουν μεταξύ άλλων “εύχομαι να κόψουν κα το δικό σας λαρύγγι”, “φτου σου καρ@@@λα” “ως καλή που@@να… καλύπτεις εγκληματίες” κ.α. Καθιστούμε υπεύθυνη για ότι συμβεί την κα Κωνσταντοπούλου», συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης.

Λαζαρίδης κατά Κωνσταντοπούλου: Κατήγγειλε και συνεργάτες της

Επιπρόσθετα κατήγγειλε ότι συνεργάτες της κυρίας Κωνσταντοπούλου, επί μονίμου βάσεως βρίσκονται έξω από την αίθουσα 223 και παρακολουθούν τις τηλεφωνικές συνομιλίες των βουλευτών της εξεταστικής επιτροπής.

Ζητώντας το λόγο ο βουλευτής Επικρατείας της Πλεύσης Ελευθερίας Αλέξανδρος Καζαμίας, αναφέρθηκε στην σεξιστική αναφορά της κυρίας Κωνσταντοπούλου (σ.σ «σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν») λέγοντας δεν υφίσταται κάτι σεξιστικό και συμπλήρωσε ότι «το βασικό χθεσινό θέμα ήταν η απειλή του μάρτυρα στην Κωνσταντοπούλου ότι θα την σκοτώσει. Η ΝΔ δεν είχε την ευαισθησία να λάβει κανένα μέτρο προστασίας ενός βουλευτή. Τον αφήσατε να γυρίσει ελεύθερος σπίτι του μετά από ένα ακραίο περιστατικό. Τον αφήσατε γιατί είναι προστατευόμενός σας». Τέλος ενημέρωσε το προεδρείο, ότι τα πρακτικά και το υπόμνημα του «Φραπέ» εστάλησαν ήδη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.