Βελόπουλος από τα δικαστήρια Λάρισας: "Κάποιοι δεν θέλουν να γίνει η δίκη για το βιντεοληπτικό υλικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη"
"Θα δούμε λοιπόν από Δευτέρα τι μπορεί να γίνει"
"Η πρόεδρος και η εισαγγελέας, αλλά και οι υπόλοιποι, προσπαθούν με προσκόμματα να δημιουργήσουν αυτό που λέμε επιμήκυνση", ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος εξερχόμενος από τα δικαστήρια της Λάρισας
Εξερχόμενος από το δικαστικό Μέγαρο Λάρισας όπου συνεχίζεται η δίκη του βιντεοληπτικού υλικού της εμπορικής αμαξοστοιχίας στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ο Κυριάκος Βελόπουλος άφησε αιχμές υπογραμμίζοντας πως «κάποιοι δεν θέλουν να γίνει η δίκη» και αυτοί οι κάποιοι «είναι και μέσα στο δικαστήριο, αλλά και στο Μαξίμου». «Είναι η έκτη φορά, αν δεν κάνω λάθος», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προσθέτοντας: «Τώρα λένε από Δευτέρα».
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξερχόμενος από τα δικαστήρια της Λάρισας δήλωσε: «Είναι η έκτη φορά, αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά νομίζω ότι και η πρόεδρος και η εισαγγελέας, αλλά και οι υπόλοιποι, προσπαθούν με προσκόμματα να δημιουργήσουν αυτό που λέμε επιμήκυνση. Τώρα λένε από Δευτέρα». «Θα δούμε λοιπόν από Δευτέρα τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να μην κάνει λάθος το ένστικτό μου, που λέει ότι κάποιοι δεν θέλουν να γίνει η δίκη. Και αυτοί οι κάποιοι είναι και μέσα στο δικαστήριο, αλλά και στο Μαξίμου», είπε καταλήγοντας ο κ. Βελόπουλος.
En