Σύντομη συζήτηση είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου. Υπενθυμίζεται ότι έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός ότι η Ολγα Κεφαλογιάννη ήταν από τους πρώτους που έκαναν χρήση διάταξης που ήρθε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών πριν λίγο καιρό, και αφορούσε στην επιμέλεια παιδιών.

Η ίδια έκανε χρήση της ρύθμισης καθώς λίγο καιρό πριν έρθει στη βουλή η διάταξη είχε βγει η δικαστική απόφαση που έδινε συνεπιμέλεια των παιδιών στην ίδια και τον πρώην σύζυγό της, με την υπουργό Τουρισμού να δέχεται επικρίσεις για φωτογραφική ρύθμιση.

Η ίδια υπερασπίστηκε τη χρήση της διάταξης αυτής λέγοντας ότι ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία και ότι έκανε χρήση γιατί η υπουργική της ιδιότητα δεν σημαίνει και λιγότερα δικαιώματα ως πολίτης.